China Glaze Skyscraper & CG in the city.Nadat ik voorheen altijd veel lakken van OPI kocht, ben ik nu overgegaan naar China Glaze. Goedkoper, en tevens vind ik ze kwalitatief veel beter. De kleuren dekken beter, en de afgelopen OPI collecties vond ik erg saai. De collecties van China Glaze daar in tegen vond ik alles behalve saai.
Vandaag twee kleurtjes uit de Metro collectie. Links zien jullie Skyscraper en rechts CG in the city. Beide twee prachtige glitterlakken, die tevens mét als zonder basislaag erg fijn dekken.Op bovenstaande foto zien jullie de kleuren met één laage zwarte lak erover. Wederom links Skyscraper en rechts CG in he city.En dan twee laagjes, dit is hoe ik de lakken het mooiste vind. Beide lakken hebben hele subtiele glitters, die in het zonlicht prachtig glinsteren.


En dan zonder basislaag, met slechts één laagje. Nog altijd links Scryscraper, en rechts weer CG in the city. En twee laagjes. Ik verbaasde me er bovendien over hoe goed de lakken dekken. Vooral Skyscraper dekt heel erg goed, al komt dat natuurlijk doordat deze ook al een blauwe laag met zich mee brengt.En tot slot, drie laagjes. Meer laagjes vind ik persoonlijk niet dat de lakken nodig hebben. Ik vind ze beide werkelijk prachtig, zowel met als zonder zwarte laag eronder.

Deze China Glaze lakken heb ik gekocht voor €5,45. Welke kleur is jouw favoriet?

30 opmerkingen

 1. Wauw, ik kan niet kiezen, vind ze allebei heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige nagellakjes!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw vooral die linker is heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, echt kerst- of feestkleurtjes vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn allebei erg mooi, moeilijk kiezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, ze dekken ook echt goed voor glitterlakjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie kleurtjes, hebben hebben hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zonder zwarte laag mooier vind ik! Die blauwe is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie lakjes! Super kleurtjes voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben gek op de China glaze lakken. Alleen zo jammer dat je ze niet gewoon in de winkel kan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een gave lakjes! Idd erg jammer dat je ze niet zo in de winkel kan kopen :(
  PS: ik volg je via bloglovin'

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, prachtig!! Vooral die skyscraper vind ik heel mooi!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze allebei prachtig! Ze geven beide een mooi effect. x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de grijsachtige heel mooi! Perfecte partynails! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn práchtig! :D ik ben ook helemaal verslaafd aan China Glaze ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waar kan je China Glaze kopen? Ik ben ook fan van OPI en het is idd een duur merk en de collecties zijn redelijk saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige kleuren! Al zal ik ze eerder in de herfst / winter dragen dan met dit zomerse weer...

  BeantwoordenVerwijderen