Essence Glossy Lipbalms.De afgelopen dagen hebben jullie op mijn blog veel over de nieuwe producten van Catrice en Essence kunnen lezen, en voorlopig is dit mijn laatste. De Essence Glossy lipbalms vond ik er erg schattig uitzien, en aangezien deze er voorheen al waren met normale smaakjes en geuren, welke ik erg fijn vond, was ik benieuwd naar deze smaakjes en geuren.
Ik heb de lipglossjes in drie verschillende smaakjes, welke van links naar rechts zijn: Strawberry Cheesecake, Mango Icecream en Apple pie. De tubetjes zijn vrij klein, en bevatten 8 ml. Maar zeg nou zelf, hoeveel lipglossjes maak je nou écht helemaal op.Toen ik de glossjes voor het eerst op mijn hand swatchte was ik erg verrast. De kleurtjes zagen er allemaal goed uit, en vooral de roze met de lichte shimmer vond ik er erg leuk uit zien.Maar dan op mijn lippen. Bovenstaande kleur is Apple Pie. Ten eerste vind ik de geur vreselijk, en ik vind dit dan ook echt niet naar appeltaart ruiken. Deze lipgloss vind ik dan ook niet fijn om op mijn lippen te hebben door de onaangename geur. Ook zie je de kleur amper nog. Hij maakte mijn lippen iets lichter, en aanbrengen gaat ook vrij lastig. Je moet echt vrij had in het tubetje knijpen om er wat uit te krijgen, en dat geld voor alle drie de glossjes.Op bovenstaande foto zien jullie Mango Icecream. Deze geeft íetsje meer kleur af dan Apple Pie, maar ook deze vind ik niet bijzonder. Jammer, want toen ik hem op mijn hand swatchte was ik er erg positief over. Deze geur valt me mee, al vind ik hem niet ontzettend naar Mango ruiken, en ik vind hem dan ook niet bijzonder lekker ruiken.En als laatste Strawberry Cheesecake. Deze kleur leek mij op mijn hand erg mooi, maar op mijn lippen zie je enkel een glansje, en als je heel goed kijkt shimmert hij lichtjes. Deze lipgloss ruikt wel naar aardbeien, al is hij mierzoet.

Al met al ben ik niet zó enthousiast over deze glossjes, en ben ik blij dat ze me niet zo veel hebben gekost. Welke gloss lijkt jou het lekkerste?
De Essence Glossy lipbalms kosten €0,99 per stuk.

23 opmerkingen

 1. wow die swatches op je hand zijn inderdaad heel mooi! Jammer dat je er niet veel van terug ziet op de lippen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He wat jammer, apple pie leek me erg lekker. Maar hey, voor 99 cent mogen we niet klagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mango icecream is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit, maar kan zelf heel weinig verdragen op mijn lippen. Momenteel doen de lip creams of carmex balsem hun werk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je de kleur inderdaad niet terug ziet! Voor de rest vind ik ze wel schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze lijken allemaal wel wat op elkaar eenmaal op de lippen. En wat jammer van de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze er best mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op je lippen lijken ze erg opelkaar! jammer want de swatches zien er veelbelovend uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zagen er goed uit, maar ik skip lipgloss liever!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Too bad dat de geuren zo tegenvallen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer, ze zijn wel lekker goedkoop :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat het een beetje tegenvalt! Gelukkig kosten ze niet veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat ze niet zijn zoals je hoopte.
  Maar voor een beetje glans zijn ze wel te gebruiken!

  xfashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 14. he jammer dat ze niet zo zijn! op je hand zien ze er erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow ziet er goed uit, en erg goedkoop! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer dat ze op je lippen zo doorzichtig zijn terwijl ze er op je hand goed uitzien! Gelukkig zijn ze niet duur, maar het blijft jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hmm jammer nee deze zou ik overslaan. ik ben niet zo van gloss, maar een mooie gekleurde lipbalm vind ik wel erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmm geuren die niet kloppen, neem dan maar aardbei. Wel een fijn prijsje maar koop zelf dan liever een mooie lipstick van Essence =]

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jammer dat ze zo tegenvallen qua geur. Ik vind vooral de tweede wel mooi op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat jammer dat ze op je hand zo mooi zijn, en tegen vallen op je lippen. Toch zijn ze niet duur, en mis wel waar om gewoon even uit te proberen. Strawberry cheesecake leek me namelijk wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen