Essence lipsticks Natural Beauty&Cotton Candy.Van de oude lipsticks van Essence ben ik nooit fan geweest. De kleuren spraken me niet aan, en diegene die ik wel heb getest vond ik ook niet fijn. Deze lipsticks zijn nog altijd te koop, maar ze hebben nu ook een nieuwe variant. Deze zien er ten eerste een stuk mooier uit, en ze zijn ook veel fijner.
De hulsen zijn vrij simpel, maar ik vind ze persoonlijk wel erg mooi. Matt zwart, en een dun randje met daarin de kleur van de lipstick. In de lipstick zelf staat het logo van Essence, wat ik er ook erg mooi uit vind zien. Ook op de dop staat nog eens het logo van Essence. Ik vind de verpakkingen ten eerste een hele vooruitgang, en de kleuren vind ik ook veel mooier.Links zie je de kleur 10 Cotton Candy, en rechts zie je de kleur 07 Natural beauty. Cotton Candy is een hele felle roze kleur, en Natural beauty is meer een 'Nude lips but better.' kleurtje. Op bovenstaande foto zie je Cotton Candy op mijn lippen. Cotton Candy is enorm gepigmenteerd en wauw, ik vind hem mooi! Deze heeft een matte finish. Op bovenstaande foto zie je Natural Beauty op mijn lippen. Natural beauty is vooral heel erg draagbaar bij een wat heftigere make-up look. Deze heeft een glanzende finish en ook deze vind ik prachtig.

De lipsticks van Essence zijn naar mijn mening echt vooruit gegaan, en ik ga er dan ook zeker nog een paar bij aanschaffen.  De lipsticks kosten slechts €2,39 per stuk, wat ik een hele mooie prijs vind voor de kwaliteit die ze hebben.

Welke kleur is jouw favoriet? 

24 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes! Ik kan niet echt kiezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben bang dat ik vanmiddag even naar de kruidvat ga..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me goede lipsticks mooie kleuren ook, echt beter dat essence steeds meer voor uit gaan met hun lipsticks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren zeg! en voor een leuk prijsje ;) Natural beauty is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. naturel beauty heb ik zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze beiden mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Mooie lippenstiften, ik vind "natural beauty" echt heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Ik vind die eerste wel mooi. Ze hebben er goed aan gedaan om hun uitstraling te verbeteren :)

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, de Natural Beauty vind ik een mooie kleur en de verpakkingen zijn ook veel mooier dan wat ze hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natural Beauty vind ik mooi ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was hier heel benieuwd naar. De tweede lijkt mij het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, die natural beauty ziet er echt fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook nooit zo van de Essence lipsticks geweest, maar deze zijn wel erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind Natural Beauty erg mooi! Fijn dat de lipsticks erop vooruit zijn gegaan wat betreft de kwaliteit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er leuk uit,
  ben op dit moment erg fan van MAC producten,
  maar ik zal zeker een keertje een kijkje nemen naar die van Essence,
  scheelt lekker qua prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Cotton candy ziet er erg goed uit! Ik hield ook absoluut niet van de essence lipstick, voor mijn gevoel waren ze altijd veel te glossy, en ik hou meer van matte lipsticks dan glossy achtige. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi! Ik vind vooral de verpakking erg leuk. Veel chiquer als eerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Love the shades!

  Followed you via bloglovin Ms. Kelly! Have a great day! ^^

  BeantwoordenVerwijderen