Essence metal glam eyeshadows.In diverse Kruidvat filialen ligt het nieuwe assortiment van Catrice al weer in de winkel, en zo trof ik nu ook het nieuwe assortiment van Essence. De metal glam oogschaduws vielen mij meteen op, en na even te hebben geswatcht in de winkel belandden deze vier kleurtjes in mijn mandje.
De vormgeving van de oogschaduws is vrij simpel, maar lelijk zijn ze zeker niet. De tekst is er in twee verschillende kleuren opgedrukt, dit varieert per kleurtje. Ik vind het zwarte en zilvere beide wel wat hebben.En dan de kleurtjes. De witte, roze en bruine bevatten allemaal een prachtige gouden shimmer, en de aqua kleurige bevat hele mooie aqua-kleurige glitters.De kleuren zijn, vanaf de blauwe met de klok mee:
01 Jewel up the ocean.
07: Golden up!
03: Frosted apple.
05: Chocolate jewelery.En dan de swatches. Deze zijn gemaakt mét ooschaduwbasis, en ik heb de kleurtjes verder droog aangebracht. Ik was in de winkel al aardig verrast over het pigment, en nu ik ze uitgebreid probeerde werd ik alleen nog maar meer verrast. De kleurtjes zijn stuk voor stuk erg mooi, en ik vind golden up, frosted apple en chocolate jewelery ook erg mooi bij elkaar staan.

De Essence Metal Glam oogschaduws kosten €2,59 per stuk.
Welk kleurtje is jouw favoriet?

30 opmerkingen

 1. Golden up heb ik zelf ook mee genomen en vind hem prachtig. De andere drie kleuren zijn trouwens ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kleuren,vooral de bruine vind ik mooi lijken me ook goeie oogschaduws

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wau heel gaaf, ik was al een hele tijd op zoek naar de perfecte gouden kleur en dit is 'm. Dankjewel :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben onder de indruk van de pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren! Ik wou ze juist skippen maar ik denk toch dat ik er maar een paar ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, wat mooi! Ik hou van shimmer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes, goed pigment ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooie kleurtjes! Frosted Apple is mijn favoriet. Snel maar weer naar Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. waauw prachtig! vooral die witte vind ik echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze alle vier erg mooi! Mooie pigmentatie en superleuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Top pigmentatie! Zijn ze heel erg kruimelig of dat niet? Heb je vaak bij zulke kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaloers :0 die moet ik hebben...!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw goeie pigmentatie! Leuke blog heb je, ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, mooie kleuren en de pigmentatie ziet er ook goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mm ik vind de kleurtjes niet zo heel mooi! Maar het pigment ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wow wat een prachtige kleuren en pigmentatie vindt de aqua kleur erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw heel mooi !
  alleen ik ben niet zo van de oogschaduw dus ik zou ze laten liggen maar de pigmentatie is top :)

  BeantwoordenVerwijderen