Etude House Ice cream nagellakjes.


Ik had deze ijsco nagellakjes al vaker voorbij zien komen, en aangezien ik ze wel onwijs schattig vond wilde ik ze ook hebben. Ze zijn van het merk Etude House, maar verder hebben de lakjes geen kleuren of iets dergelijks.


En dit zijn de kleurtjes. Ik heb van elk lakje slechts één laagje aangebracht en ik was onwijs blij met het resultaat. Dit had ik dan ook zeker niet verwacht van deze lakjes. Ik dacht dat je ze meer echt voor het potje zou willen hebben, maar nee. Ik ben heel erg blij met deze kleurtjes. Stuk voor stuk vind ik ze prachtig.

Wat vind jij van deze ice cream nagellakjes?

12 opmerkingen

 1. Leuke flesjes zeg! echt schattig, kleurtjes zijn ook mooi! Jammer dat ze geen naam hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een schattige flesjes om te zien, de kleurtjes zijn ook best mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen voor de flesjes al zou ik de lakjes kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super schattig en hele leuke kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die flesjes zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een geweldige lakjes! Echt heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er goed uit, ben benieuwd hoe ze met 1 laag op de nagel eruit zouden zien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke flesjes!
  maar ook leuke kleurtjes!

  X

  BeantwoordenVerwijderen