Favoriete sieraden van de afgelopen tijdOndanks dat ik aardig wat sieraden heb, heb ook ik mijn favorieten. Ik draag sowieso altijd mijn horloge, dus dat is al vast één item. Ook de oorbellen in mijn tweede gaatje zijn bijna altijd hetzelfde, maar verder varieer ik graag met wat ik draag qua sieraden.
Qua armbanden draag ik dus als eerste mijn horloge standaard. Dit witte Zinzi horloge heb ik nu denk ik een kleine twee maand, en ik ben er nog altijd ontzettend blij mee.De twee infinity armbandjes komen van Ebay, net als het armbandje met de gesp. Het armbandje met het kruisje heb ik ooit gekregen.En dan hebben we hier nog een armbandje. Deze goudkleurige heb ik nog niet zo lang, maar ik draag hem nu al ontzettend veel. Qua oorbellen heb ik verder deze zilverkleurige ringen, deze komen uit een lokaal winkeltje, net als de zilver met strass bekleedde kruisjes. De andere kruisjes heb ik een tijdje geleden online besteld.


Kettingen heb ik de afgelopen tijd niet eens zoveel gedragen, maar deze twee wel. Links een strass kruisje, welke ik ook in een lokaal winkeltje heb gekocht. Het valt me bovendien op dat het weer veel kruisjes zijn. Rechts een cadeautje met het Chanel logo eraan, deze is wat korter en vind ik daardoor erg mooi vallen.


En als laatste deze drie ringen. De linker vind ik vooral erg leuk, doordat het hartje er aanhangt. Deze heb ik eens gekregen, net als de rechter met het infinity logo, maar deze keer zijn het twee hartjes. De bloem komt van Ebay, en deze vind ik ook erg mooi, en deze is wat opvallender dan de andere ringen.

Wat zijn jouw favoriete sieraden?

32 opmerkingen

 1. Oh, die infinity amrbanden zijn zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je armbandjes vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg leuk! Je armbandje met de kruisjes is echt super :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die infinity armbandjes vind ik superleuk! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hele fijne dunne sieraden heel mooi de laatste tijd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie sieraden heb jij! Ik vind je horloge heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je ringen erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke sieraden!
  Vooral je infinity armbandjes vind ik erg gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je hebt erg veel mooie sieraden! ;o vooral je horloge

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke sieraden! vooral de kruizen oorbellen en armband.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik vind je infinity armbandjes echt ontzettend mooi! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het gouden armbandje met kruisjes is erg leuk.!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat bruine en zwarte armbandje vind ik heel erg leuk! En die ringen op die laatste foto zijn ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De infinity armbandjes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie sieraden allemaal :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat kettinkje met het cadeautje is echt cute! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke sieraden, wat heb je veel sieraden met een kruisje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die bloemenring vind ik heel mooi, echt een statement-piece! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die infinity armbandjes zijn echt leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke sieraden heb je :D die grote ring met die bloem is gaaf! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie sieraden, dat horloge en die ring met grote bloem zijn super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. leuke sieraden zie dat je van kruisjes houdt. de laatste foto, de ring met het bloemetje van ebayheb ik ook

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hmm, ik ben zelf niet zo'n fan van kruisjes. Maar ik vind die infinity bandjes ontzettend leuk! Helaas zijn mijn polsjes altijd te smal. :(

  BeantwoordenVerwijderen