H&M Make-up sleutelhangers.Ondanks dat ik niet fan ben van het online bestellen bij de H&M in verband met de lange levertijd had ik toch maar besloten deze make-up sleutelhangers te bestellen. Want deze zijn onwijs leuk, en kom op hoe lang duurt het om twee sleutelhangertjes op te sturen? Nou langer dan ik gedacht had. Ik heb hier een hele maand op gewacht.
Laten we beginnen met de eerste sleutelhanger. Deze is bedoeld voor je ogen, en deze bevat dan ook een mascara, een highlighter en een eyeliner. Erg leuk bedacht!
De mascara geeft niet onwijs veel volume, maar ik vind hem wel erg makkelijk voor mijn onderste wimpers en daar gebruik ik hem dan ook graag voor. Maar dan de eyeliner. Het kwastje is op zich prima, maar wanneer ik hem aanbreng trekt hij meteen in de lijntjes en krijg ik een erg uitgelopen effect. Helaas! Ook deed ik hem vervolgens weer terug in het potje, waarna ik hem de volgende dag nog eens wilde proberen. Toen ik hem toen weer terug wilde stoppen zat de eyeliner helemaal om het potje, het leek wel alsof hij overstroomt was. Deze heb ik dan ook maar weggegooid.De highlighter vond ik er ten eerste wel onwijs leuk uit zien. Heel erg klein en daardoor erg schattig. Wat jammer is dat hij na mijn eerste keer swatchen stukje bij beetje begon af te brokkelen.De highlighter is wel erg goed gepigmenteerd, en hier ben ik dan ook zeker wel blij mee! Ondanks het afbrokkelen, want daar verzin ik vast nog wel iets op.


En dan sleutelhanger twee. Deze is bedoeld voor je lippen en bevat een lipgloss, een lipstick en een glitter lipgloss. Ik was erg benieuwd of deze mij beter ging bevallen. Vooral de lipstick vind ik er zo aan de sleutelhanger erg leuk uitzien, en deze leek me dan ook erg handig omdat hij zo klein en praktisch is.
Maar helaas. De lipstick geeft weinig pigment af en je moet dan ook echt wel een tijdje over je lippen gaan wil je wat kleur krijgen. Helaas is hij dus niet echt zichtbaar en geeft het meer het effect van een matte lipgloss.
Een paarse lipgloss? Ja. Geen zorgen, op je lippen word hij meer roze. Maar wanneer ik hem dan op mijn lippen heb, is hij amper zichtbaar. Heel erg jammer, want ook deze had ik erg leuk kunnen vinden.En dan de laatste, de glitter lipgloss. Ik ben niet zo dol van een glitterbomb op mijn lippen, maar dit is gewoon een transparante lipgloss met hele subtiele gouden glittertjes. Erg leuk over een lipstick heen, maar om zo te dragen kan hij ook prima.

Al met al ben ik blijer met de sleutelhanger die bedoeld is voor je ogen, dan met die voor je lippen. 

Deze H&M Make-up sleutelhangers kosten €4,95 per stuk. Wat vind jij ervan?

21 opmerkingen

 1. Wat een leuke make-up producten hangen eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk bedacht!
  Weet niet of ik het ook echt zou gebruiken maar zeker leuk om te hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ze ook al gezien in de H&M, ik dacht ze nog te kopen, maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Ik vind het wel leuk, maar ik vraag me af of ik het ook echt zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schattig, van die mini-dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Maar ik zou het zelf niet echt gebruiken denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt handig, maar zal het zelf denk ik niet gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er super leuk uit, maar naar jouw review denk ik dat ik die toch maar laat liggen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er leuk uit, maar ik neem hem niet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik had ze al gezien! maar wauw die zijn echt leuk...
  en ondanks de kwaliteit wil ik ze alleen maar hebben omdat ze er zo lief en schattig uitzien!
  verder vind ik het echt een erg lange levertijd! poeh dat heb ik er dan weer niet voor over, dan maar naar de winkel ;)
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die dingen lijken mij wel echt handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er schattig uit! Wel stom dat je er zo lang op moest wachten voor je ze binnen had.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het idee wel leuk,
  wel balen dat de productjes zelf niet echt super kwaliteit zijn,
  maar voor zo'n prijsje kan dat natuurlijk niet :)

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind deze wel leuk! De highlighter is wel mooi :)
  Ik was ook nog aan het twijfelen om deze te kopen, maar ik heb het toch maar niet gedaan..ik denk dat ik deze amper zou gebruiken in zo'n kleine verpakkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vind ze heel grappig! Moet wel zeggen, voor die prijs had het wel iets betere kwaliteit mogen zijn vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze zoo leuk!
  Echt super handig en Cute
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. jammer dat de producten bijna alle 10X niks zijn, het had zo leuk en handig kunnen zijn

  BeantwoordenVerwijderen