In the mix | NYC & Miss Sporty.Ik wilde al een tijdje een nieuwe foundation proberen, en ik was dan ook erg benieuwd naar mousse foundations. Ondanks dat ze al heel erg lang te koop zijn had ik me er nog nooit aan gewaagd, maar toch ben ik blij dat ik dat nu wel heb gedaan. Van NYC zag ik ook nog deze mooie lipstick, en het lakje van Miss Sporty vond ik ook erg mooi, aangezien ik niet zo veel rode nagellak heb, aangezien ik het niet zo vaak draag, maar het toch wel handig vind voor nail-arts.
Ik begin met de lipstick, dit is de NYC Expert Last Lip Color welke ik heb in de kleur 404 Air Kiss. Dit is een fuchsiaroze tint, welke ik eigenlijk niet zo snel zou dragen. Maar ik probeerde hem met wat concealer, en wauw hij is echt onwijs mooi.Links zie je de lipstick mét concealer, en rechts zonder concealer. Beide erg mooi, al neig ik toch liever naar de linker, zodat er ook nog een mooie ooglook bij kan zonder dat het direct too much is.
En dan op mijn lippen. Bovenste foto zonder concealer, onderste foto mét concealer. Beide toch erg mooi, al denk ik dat ik de combinatie mét concealer vaker zal dragen dan die zonder concealer. Wat ook erg fijn is aan de lipstick is het lage prijsje, deze kost namelijk slechts €2,99
Dan de foundation. Dit is de NYC Smooth Skin Mousse Foundation. Vaak zit er niet echt een juiste kleur voor mij tussen, maar deze was precies mijn kleur. Dit is de kleur 702 Natural Rose. Hij is lekker romig en het voelt dan ook niet aan alsof je gezicht verstopt zit door een dikke laag foundation. Ik breng deze mousse foundation zelf het liefste aan met mijn beautyblender. Deze foundation kost €3,99. Een fijn prijsje voor een foundation.En dan als laatste alweer het lakje. Dit is een rood lakje uit het Clubbing Colors assortiment in de kleur 461. Ik ben niet zo'n fan van rode nagellak, maar deze vond ik toch wel erg mooi, en dan vooral om te gebruiken voor nail-art.En dit is het kleurtje. Het kleurtje dekt in slechts één laagje en een tweede laagje is dan ook overbodig. Hier was ik vrij verrast over, aangezien ik normaal bij Miss Sporty toch wel meerdere laagjes moet gebruiken. De Miss Sport lakjes kosten slechts €1,99 per stuk en bevatten 7ML.

Wat vind jij van deze producten?

24 opmerkingen

 1. Ik was ook verrast over hun nagellak, not bad idd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vin de lipstick erg mooi, maar het nagellakje kan ook niet achter blijven.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne budget producten dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de twee lipsticks je echt goed staan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten en leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lakje, het perfecte rood :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lipstick van NYC vind ik een echte beauty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit! En wat fijn dat de nagellak in één keer dekt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh de lipstick vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lakje is een mooie kleur! De lippenstift ook. Met concealer vind ik hem ook mooier :)

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die nagellak dekt erg goed voor die prijs, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt trouwens een erg leuke blog, ik volg je nu op Bloglovin' ^^

   Verwijderen
 12. Wat een super mooie spulletjes, die nagellak is perfect! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook nog nooit een mousse foundation gekocht of gebruikt en ben er best wel benieuwd naar! Het lakje is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De lipstick is erg mooi. En inderdaad verbazend maar 1 laagje nagellak. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke producten met mooie kleuren. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke producten! Ga die lipstick zelf ook maar halen (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooie producten. de rode lippenstift lijk op de lippen(met concealer) niet meer rood)

  BeantwoordenVerwijderen