In the mix | P2 Glamourous finish & Sand Style nagellakken.Tijdens mijn vakantie heb ik natuurlijk ook geshopt, en bij de DM kwam ik deze mooie lakjes van P2 tegen. Een voordeel is dat de lakjes helemaal niet duur zijn, maar wel heel erg mooi. Ik stopte ze dan ook alle vier gelijk in mijn mandje.


Ik nam twee glitter top coats mee, en twee sand style lakken. De sand style lakken had ik al bij meerdere merken gezien, en de zanderige finish vind ik erg mooi. Deze kleurtjes voegde ik dan ook graag aan mijn collectie toe.
Laten we beginnen met het paarse lakje. Op de eerste foto zie je het lakje met één laagje, op de tweede met twee laagjes. Dit is het kleurtje 060 Strict. Een donkerpaarse lak met grove en kleine glitters. Ik vind hem erg mooi!
En dan dit lieflijke babyroze kleurtje. Dit is de kleur 010 Adorable, en dat is het kleurtje zeker! Ook hier op de bovenste foto één laagje en op de tweede foto twee laagjes. Dit kleurtje bevat ook weer grove en wat minder grove glitters.

De Sand Style lakken vind ik erg mooi, al vervaagd het zand effect gedurende de dagen wel, maar wanneer je een topcoat over de lakken aanbrengt heb ik hier weinig last van. In het begin voelt het ook een beetje raar aan op je nagels, en het lijkt dan ook net alsof je net uit de zandbak komt. Maar na een tijdje raak je hier wel gewend aan.Deze Glamorous finish glitter top coat in de kleur 030 Let's dance! Bevat kleine zilverkleurige hexagons en ook nog ultrafijne glittertjes. Ik vind hem erg mooi, vooral zo over een simpel kleurtje heen.


En dan de Glamourous finish holo topcoat, deze is in de kleur 040 Just Fantastic! Dit is een hele mooie holografische topcoat met ultrafijne glittertjes. Ook deze vind ik erg mooi over een simpel kleurtje heen. Wat wel jammer is dat je hem of echt in het zonlicht moet houden om de glitters te zien, of van heel dichtbij moet kijken om de glittertjes te zien. Maar het maakt een lakje toch nét wel even af.
Deze P2 lakken kosten allemaal €1,95 per stuk en zijn onder andere te koop bij de DM.
Welk lakje is jouw favoriet?

30 opmerkingen

 1. Leuke lakjes! de Adorable is heel mooi! en leuk prijsje idd! kan me goed voorstellen dat je ze alle vier hebt meegenomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, de grijs-roze vind ik de mooiste! Wil ook al een tijdje sand-lakjes uitproberen maar het is er nog niet van gekomen :-) En bij DM ben ik ook nog nooit geweest, staat op m'n lijstje :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze best leuk, en zeker als je naar de prijs kijkt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakjes!! Die roze wil ik ook wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes! Vooral de roze vind ik erg mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes en helemaal voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren! Vooral dat roze lakje vind ik super :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die sand lakjes zijn echt prachtig en wat dekken ze goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes en zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie lakjes, deze geven tenminste wel goed veel glittertjes af! De DM drogist is echt super om naartoe te gaan, vooral om goed en goedkoop in te slaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, mooie lakjes! Toffe blog heb je :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleurtjes! Ik vind de 060 Strict het mooist, hij glittert lekker en valt op :').

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kleurtjes!
  Die roze heb ik toevallig gisteren gekocht en is heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie kleurtjes! De glittertjes zijn ook leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gaaf en lekker goedkoop, mijn favoriet is Strict!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gave lakjes! Die laatste is echt leuk als topcoat! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw gave lakjes zeg!

  Wat heb je een leuke blog!
  Ik ga je volgen! Volg je terug???

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke lakjes zeg, heb ik nog niet eerder voorbij zien komen! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. I love, love, love 040 Just Fantastic! - it is such a discrete and yet eye-catching glitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. love the sand lakken vindt Adorable ook echt heel adorable en cute

  BeantwoordenVerwijderen