NEW IN | Creepers & Riem.


Na mijn ervaring met de H&M Make-up sleutelhangers, waar ik een maand op heb gewacht, viel het me reuze mee toen deze keer mijn bestelling slechts een weekje duurde. Ook vond ik de artikelen die ik besteld had erg leuk en hoefde ik niets terug te sturen.


Als eerste koos ik voor een paar witte ''Creepers.'' natuurlijk zijn dit geen echte, want die zijn hardstikke duur. Maar ik vind het toch hele mooie neppers. Creepers zijn schoenen met een hele dikke zool, en deze zijn twee keer zo dik als de dikke zool van bijvoorbeeld Vans of Allstars. Ik vind ze persoonlijk erg leuk, maar je moet er van houden. Ik vroeg me in het begin nogal af of dit lekker zou lopen, maar het loopt gewoon als een normale schoen. Wat ook nog een voordeel is, is dat je met deze schoenen meteen een stukje langer bent. Deze schoenen kosten €19,99En dan nog deze tailleriem. Ik vond hem heel erg gaaf met de plusjes en de studs ertussen. Hij is gewoon simpel zwart, maar de gouden details laten hem mooi opvallen. Deze kan ook gewoon op je broek gedragen worden, maar aangezien de breedde niet enorm groot is, ligt het een beetje aan je maat of hij daar ook gedragen kan worden. Deze riem kostte €9,99

Wat vind jij van mijn aankopen? 

27 opmerkingen

 1. Leuke aankopen, Vooral die riem is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk, Die creepers zijn cute. De riem is ook heel vet! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die witte creepers zijn echt top! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk, love the creepers! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat ik dit zelf niet zou kopen, vind ik het wel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie schoenen! Zelf zou ik ze niet zo lang wit houden, hihi. Leuke blog trouwens, ik ga je volgen! Jij mij ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je riem leuk! De schoenen zijn niet helemaal mijn smaak, maar ieder z'n ding natuurlijk ;) als jij het maar leuk vindt, daar gaat het om!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke riem! Die schoenen vind ik ook heel tof
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n leuke schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind je riem echt heel erg gaaf!

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je schoenen echt geweldig! Ik heb de laatste tijd iets met witte schoenen haha. En dankjewel voor je lieve comments, ben ik echt superblij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe aankopen! Ik heb ook creepers, gekocht in een klein winkeltje. Ik heb ze in het zwart. Ik wist helemaal niet dat ze zo heetten haha, weet ik dat nu ook weer :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de riem en schoenen bijde echt super tof !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De schoenen zijn heel leuk! Ik ben op zoek naar gelijkaardige, leuk dus om te horen dat ze goed lopen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind die kruisjes op de riem zo gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. leuke aankoopjes, je riem is vooral heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke schoenen en riem! :-) Daar kun je leuke outfit's van maken!

  BeantwoordenVerwijderen