NOTD: China Glaze Gradiënt.


Iets wat voor mij uitzonderlijk was, was dat ik mijn nagels de afgelopen tijd helemaal niet zoveel gelakt heb. Uiteraard ben ik op vakantie geweest en komt het mede daardoor, maar ook toen ik er weer was viel dit best wel mee. Uiteindelijk besloot ik mijn nagels toch maar weer eens te doen met een simpele Gradiënt.
En dit is hem geworden. Ik heb hiervoor twee lakken van China Glaze uit de Hunger Games collectie gebruikt in de kleuren: Fast Track&Harvest moon. Ondanks dat de shimmer in Fast track groenig is, vond ik hem erg mooi bij de bronzige tint van Harvest moon.

Ik ben de laatste tijd erg fan geworden van het Gradiënt effect, het maakt je nagels net iets leuker dan wanneer je maar één kleurtje gebruikt, en het is veel sneller dan een ingewikkelde nail-art. 

Wat vind jij van deze NOTD?

22 opmerkingen

 1. Leuk gedaan!
  Ik vind beide lakjes ook heel erg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Mooie lakjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan! En ook erg mooie blog! Zou je ook eens op mijn blog willen kijken? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke combinatie, die twee kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke lakjes! En erg mooie kleurcombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan! Die twee kleuren gaan goed samen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. That's a lovely gradient, great choice of warm colors :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi, ik zie alleenniet de groene shimmer op je nagels

  BeantwoordenVerwijderen