Oriflame Wonder Lash Waterproof mascara & Power Shine lipstick.Ongeveer één keer in de maand bestel ik weer wat dingetjes bij Oriflame. Ik vind dit een erg fijn merk, maar aangezien het niet in de winkel te koop is het wat lastiger verkrijgbaar. Ik bestel dan meestal ook samen met wat anderen de producten, aangezien je dan ook nog makkelijk weg komt met de verzendkosten. Niet dat deze erg hoog liggen, maar het is toch fijn als je wat meerdere dingen besteld, aangezien je voor één lipstick van €6,00 niet het dubbele wilt betalen omdat er ook nog verzendkosten bij zijn gekomen.
Te beginnen met de lipstick, ik vind de lipsticks van Oriflame er altijd zó mooi uitzien op de productfoto's dat ik besloot er nu toch maar eens eentje te bestellen. Dit is de Power Shine lipstick, welke ik heb in de kleur Clover Haze.


De Power Shine lipsticks zien er heel simpel maar Classy uit, ook is hij vrij dun dus makkelijk mee te nemen. 
De lipstick heb ik in de kleur Clover Haze. Clover Haze is een vrij transparante kleur met enorm veel paarsige glitters. Ik vind hem vooral mooi om over een lipstick met ietwat een kleurtje heen te doen, maar voor dagen waarin je een al wat heftigere ooglook hebt is hij ook erg mooi zonder kleur eronder. Deze lipstick kost €5,99.En de mascara. Ondanks dat de zomer inmiddels bijna is afgelopen, vind ik het zelf erg fijn een waterproof mascara te dragen. Het blijft gewoon even nét wat mooier en langer zitten, en zo heb je ook geen gedoe dat je je mascara telkens moet bijwerken.De Oriflame wonder lash waterproof mascara heeft een vrij simpele verpakking, al valt hij door de blauwe huls toch wel op in je stash. Ik vind het persoonlijk dan ook altijd wel handig als een mascara een gekleurde huls heeft. Het borsteltje vond ik er zo op het eerste gezicht ook erg goed uitzien. Aan de ene kant hele korte haartjes, en aan de andere kant toch wat langere haartjes. De mascara ziet er ook goed zwart uit, ik ben benieuwd!En dan de mascara met slechts één laagje. Wauw, ik vind hem er onwijs goed uitzien! Ook is hij zeker waterproof, na zwemmen en douchen zit hij er nog nagenoeg zo op als van te voren. Ik ben hier erg blij mee! De Oriflame Wonder Lash waterproof mascara kost €11,00.

Wat is jouw favoriete product van Oriflame?

13 opmerkingen

 1. Ik heb een oogschaduw trio van Oriflame die ook heel fijn is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik heb heel veel dingetjes van Oriflame maar vind dat kleine roze potje met creme toch wel het beste! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er niks van, maar die mascara ziet er fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Ik heb nog nooit iets van Oriflame gebruikt eigenlijk, ik ben er wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lippenstift vind ik veel te shimmery maar de mascara ziet er wel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het merk nog niet. Ik koop mijn make-up toch liever in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me een hele fijne mascara! en de lipstick is een mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het ooit eens gehad en vond het wel fijn. Alleen ik vind het altijd lastig om online te kopen, aangezien de kleuren soms anders overkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er mooi uit! En wat fijn dat de mascara ECHT waterproof is, mijn mascara's lopen meestal toch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de shimmer in de lipstick ziet er mooi uit. en de mascara klinkt super

  BeantwoordenVerwijderen