Producten die ik altijd met me meeneem.Ik vind het altijd fijn om wat producten mee te nemen als ik eens een dagje weg ga, of bijvoorbeeld om in mijn schooltas te hebben.  Dit zijn eigenlijk niet eens zo veel producten, maar meer echt producten die erg handig kunnen zijn als je eens een noodgeval hebt, of gewoon je make-up even vlugjes wilt bijwerken omdat je onverwachts een extra afspraak hebt.
Als ik dus eens een hele dag weg ga grijp ik altijd dit tasje. Deze heb ik gekocht tijdens mijn vakantie. Hij is erg simpel, maar ik vond hem wel erg handig en aangezien ik een vervanger voor mijn vorige tasje nodig was werd het deze. Hij is erg praktisch en er zit ook nog een spiegeltje aan vast, waardoor je deze nooit kwijtraakt.


En dan de inhoud. Zoals je kunt zien is het helemaal niet veel, en zijn het echt alleen dingen die je écht nodig kunt hebben en je even snel kunt aanbrengen. Van links naar rechts: Catrice skin finish powder, dit vind ik persoonlijk vooral erg fijn als je gesport hebt. Even aanbrengen zodat je gezicht niet meer zo glowy is. Daarnaast een lipstick van Catrice. Deze heeft een hele lichtroze kleur, maar maakt mijn lippen ook erg zacht. Dan de Bourjois mineral matte brush, deze vind ik erg fijn doordat hij zo klein is. Hiermee breng ik mijn poeder maar ook mijn blush mee, even afvegen aan een vochtig doekje en dan kan je hem voor het volgende product gebruiken. De Nivea Lip butters vind ik ook erg fijn, en deze maken mijn lippen ook heerlijk zacht. Ook fijn als je last hebt van velletjes. De Essence class of 2013 blush vind ik ook erg fijn, doordat hij vrij klein en dus compact is. Dan mijn Essence I Love Rock oogpotlood. Niet het fijnste oogpotlood ooit, maar voor een paar uurtjes doet hij zijn werk goed genoeg. Dan de Essence I Love Extreme mascara, deze heb ik een korte tijd geleden ontdekt en wáuw wat is deze fijn. Als laatste nog een Catrice Camouflage Cream, altijd fijn voor noodgevallen. En dit waren alweer alle producten die ik vrijwel dagelijks met me meeneem.

Welke producten heb jij het liefste altijd bij je?

23 opmerkingen

 1. Ik heb alijd mascara, make-up remover en een concealer bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oja en mijn lipstick natuurlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil nog wel eens een nivea lip butter proberen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn Essence All about matte powder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het liefst een mascara (om het eender welk merk, zolang hij waterproof is) en een blush bij me. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn Nivea lip butter heb ik ook altijd mee. Heerlijk is 'ie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post! Ik heb sowieso altijd een lipbalm mee of de kleur lippenstift die ik draag die dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik neem altijd lipbalm en mascara mee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb ook altijd een lipbalm of lipstick bij me!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb altijd deo, wattenstaafjes en lipbalsem mee. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik neem altijd deo mee, maar daar houd het toch wel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne producten allemaal! Eigenlijk neem ik zelf bijna geen producten mee als ik een dag opstap ga, alleen een bronzer, lippenstift en eye-liner! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. die mascara is echt fijn :) ik neem meestal alleen een lipproduct mee

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te zien! Die mascara van Essence heb ik ook en ben er heel tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. een lipgloss en poeder en mascara heb ik altijd wel bij me..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik neem altijd Hema lipstick mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk artikel, dat kleine borsteltje is echt handig inderdaad!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Meestal als ik lang weg ga neen ik mijn lipstick alleen mee. En heel vaak heb ik dan zo iets als.... had ik maar dit of dat bij me. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel leuk artikel om te lezen, zelf hoef ik als het als het nodig is ook niet veel mee te nemen.
  Leuke blog verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik neem een lippenbalsem mee en concealer.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie producten! Inderdaad niet te missen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. het is inderdaad niet veel maar wel mooie producten

  BeantwoordenVerwijderen