Pupa 50's dream color touch highlighter & hot tropics waterfall lipgloss.Op vakantie had ik deze Hot Tropics waterfall lipgloss, en de 50's dream color touch highlighter van Pupa bij een erg leuke beautysalon nog meegenomen. Ik was hier voorgaande jaren ook al geweest, en dit jaar kwam ik er toevallig weer. Ik heb het bij slechts drie producten gehouden, waarvan ik er vandaag twee laat zien.


De Hot tropics waterfall lipgloss vond ik er meteen al prachtig uitzien, al was ik in eerste instantie een beetje bang dat hij té roze was. Mijn Frans is niet al te best, maar het lukte om een tester te vragen, en wauw, wat zag hij er mooi uit. Het kwastje is vergelijkbaar met die van Catrice, en ik vind dat ze erg gemakkelijk aanbrengen. Doordat hij wat langer is neem je gelijk je hele lippen mee en hoef je er niet eerst een paar keer over heen voordat je hele lippen een mooi kleurtje hebben gekregen.En dit is het kleurtje op mijn hand. Erg mooi roze, ik houd er van. Deze lipgloss is nummer 02, en de lipglossen hebben verder geen namen. De geur die me tegemoet kwam sprak mij zeker wel aan, ik moest een beetje denken aan aardbeitoffees, en dat is natuurlijk nooit verkeerd.


En dan de lipgloss op mijn lippen, helaas wat minder roze, maar hij ziet er alsnog, naar mijn mening, gorgeous uit! Ik vind hem ook erg fijn, aangezien hij mijn lippen lekker zacht maakt, en totaal niet plakt. Als je gaat eten blijft de lipgloss er toch nog wel goed op zitten, wat mij erg verbaasde. Deze lipgloss kostte €16,30


De verpakking van de 50's dream Color touch highlighter vind ik niet erg bijzonder. Ik dacht eerst dat er wat deuken in de verpakking zaten, maar al snel merkte ik dat dit gewoon hoorde.Maar dan de highlighter, tevens goed te gebruiken als blush, zelf. Ik gebruik hem zelf dan ook graag als blush, aangezien hij hier ontzettend mooi voor is. Hij geeft een heel natuurlijk kleurtje aan je wangen, en vervaagd gelukkig niet zo snel. Ook vind ik het patroontje in de blush erg mooi.Het pigment van deze highlighter vind ik persoonlijk erg goed. Hij heeft een beetje de gouden shimmer, die o.a rose gold ook heeft, en dat vind ik hem juist erg mooi maken. Het is ook geen product waar je heel vaak met je kwast in moet voordat je wat pigment hebt, nee je moet er juist niet te vaak in, want dan kan er zelfs al snel te veel pigment op je kwast komen. Ik heb deze in de kleur 001 en deze kostte €24,30.

Wat vind jij van deze producten?

22 opmerkingen

 1. Ik vind de highlighter/blush heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I normally only comment on nail polish posts - but that lip-thingy looks beautiful on you!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi zeg, die blush/highlighter is zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rechter verpakking vind ik mooi. Die blush/highlighter ziet er echt tof uit. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipgloss vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi lipgloss! Staat je goed :D beetje prijzig vind ik 'm wel.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De lipgloss vind ik persoonlijk wat tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die highlighter/blush is heeeeeel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee die lipgloss heb ik ook! De highlighter ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg mooi! ik moet ook echt een keer iets van dit merk proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de blush prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De highlighter is erg mooi. Ik vind de gloss zeker mooi maar ik ben zelf niet zo van de lipgloss

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten! Vooral de highlighter/blush, die is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. lipgloss kleurtje is heel mooi en wat fijn dat die niet plakt. de highliter is prachtig, deze is ook een favoriet van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw die highlighter is mooi! En de lipgloss ziet er ook goed uit

  BeantwoordenVerwijderen