Pupa Sweet Me Lip & Eye Make Up Kit.Pupa is zeker één van mijn favoriete merken. De producten zijn onwijs fijn, en dan de verpakkingen. De meesten zijn zó leuk dat je ze enkel alleen al om de verpakking wilt hebben, en zo ook deze Pupa Sweet Me Lip & Eye Make Up Kit. Deze lolly bestaat uit twee verschillende lipglossjes, en één oogpotlood.


De ene kant van deze lipgloss is een felroze met lichtroze, en een lichte shimmer. 
En dan de andere kant, dit is een lichtroze met cremekleurige lipgloss.Deze kleuren lijken nu wit op mijn hand, maar nee dat zijn ze niet op je lippen. Als je ze zonder basiskleur aanbrengt geven ze een onwijs mooie pearl glans, en over een lipstick zijn ze nog zoveel mooier. Ik draag deze dan ook de afgelopen tijd graag over een lipstick heen.En dan hebben we nog het oogpotlood. Het oogpotlood komt tevoorschijn als je het stokje, wat dus het oogpotlood is, uit de lipgloss haalt. Dit oogpotlood heeft een hele diep zwarte kleur. Voorheen gebruikte ik altijd een oogpotlood die ook erg zwart was, maar deze ging altijd zo van mijn oogleden af. Aangezien deze niet zo glossy is, maar meer matt, blijft deze zoveel langer zitten. En ik ben hier dan ook onwijs blij mee.

Wat vind jij van de producten van Pupa?

7 opmerkingen

 1. Dat is zéker een leuke verpakking! :D Ook leuk om cadeau te doen.. Heb eigenlijk nog helemaal niets van Pupa..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat ontzettend leuk en origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking is ontzettend leuk! Tof als je zo iets kado krijgt, de make-up zelf spreekt me wat minder aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het alleen al kopen omdat het er leuk uit ziet! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow dat ziet er echt leuk uit! Ik volg je trouwens op Bloglovin ^^ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er echt heel leuk uit, heel schattig

  BeantwoordenVerwijderen