Purederm mango & perzik maskers.Toen ik enkel de geuren van deze maskers las was ik al verkocht, en aangezien je nooit genoeg maskertjes kan hebben besloot ik deze mee te nemen. Ik heb nu de perzik variant al zo'n 3 keer gehad, en de mango probeerde ik nu voor het eerst.
Vooral de perzik versie vond ik erg interessant na het zien van de voorkant, aangezien dit geen gewoon masker is, nee deze schuimt. Het mango masker is er maar ééntje, en de perzik bestaat uit twee maskers. Ik dacht dan ook 'Wow, daar zit weinig in.' tot ik het aanbracht. Doordat het schuimt hoef je ook veel minder aan te brengen.Laten we beginnen met het Purifying Dead Sea Mud Mask in de geur Mango. Dit masker is lichtgroen, en het eerste wat me tegemoet kwam toen ik de verpakking opende was de heerlijke geur. Hij ruikt lekker zoet naar mango, maar hij is niet té overheersend. Ik vind hem heerlijk. Er zit 15 ml in deze verpakking, en je kunt hier gerust twee keer mee doen. Nadat ik het masker er af had gehaald voelde mijn huid ongelofelijk zacht aan. Een echte aanrader dus.Het Clean + Bright Oxygen Bubble Mask in de geur peach bestaat dus uit twee verpakkingen van elk 3,5 ml. Dit klinkt als heel weinig, maar doordat het dus schuimt heb je er meer dan genoeg aan. Ook bij dit masker is de geur heerlijk. Na het masker op mijn hand te hebben gedaan en ronddraaiende bewegingen te hebben gemaakt ziet het er zo uit. Een schuimlaagje, die na een tijdje verdwijnt omdat het masker in je huid trekt. Ook nadat ik deze van mijn huid af waste voelde mijn huid onwijs zacht aan.

Ik ben zeker fan van deze Purederm maskertjes, en ga ook zeker de andere varianten die ik heb liggen testen. Mochten jullie daar benieuwd naar zijn, hoor ik het graag.

De Purederm maskers kosten €1,49 per stuk en dat zijn ze naar mijn mening zeker waard. Welk maskertje lijkt jouw het lekkerst?

27 opmerkingen

 1. Die met mango! Ik hou van maskertjes (: toevallig heb ik vandaag ook een artikel over 2 maskertjes hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehoe, lijken me fijne maskers!!
  vooral mango, toch maar weer eens op maskers jacht ;)
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lijken me echt fijn. Die met Perzik lijkt me het lekkerst. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel lekker allemaal, perzik en mango lijkt mij allebei wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze klinken goed en zijn lekker goedkoop:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke maskertjes, klinkt top!
  x fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt erg goed! ik kende ze nog niet, maar denk dat ik t wel een keer ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed, en ook niet al te duur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heel goed, die wil ik graag een keertje uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed, thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken dit merk nog helemaal niet, maar klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat mango masker lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne review. Ik kende het merk zelf niet maar ik ga ze zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeh vooral die mango lijkt me lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die klinken goed! Ik gebruik vaak maskers van Freeman, die zijn ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. klinken beiden heerlijk. Grappig dat het maskertje schuimt, dat heb ik nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het maskertje met mango lijkt me echt heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een schuimend masker heb ik nog nooit gehad, maar lijkt me wel leuk op je huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit lijken me heerlijke maskertjes! Hou sowieso van mango en perzik en de geuren ervan dus dat moet goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben gek op maskertjes en deze lijken me dan ook heerlijk! Fijne review.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. klinkt heerlijk, ik heb nu zin om er een te gebruiiken

  BeantwoordenVerwijderen