Review 1001 extensions.Omdat mijn haar van zichzelf al lang is, had ik eigenlijk nog nooit nagedacht over extensions, omdat ik het dus ook niet echt nodig vond. Maar toen ik van 1001 extensions deze extensions mocht uitproberen was ik er toch wel erg benieuwd naar.Ik kreeg deze extensions opgestuurd, deze zijn lichtblond en 56 cm lang. Dit scheelt niet veel met mijn eigen haarlengte, maar het scheelt net genoeg om mijn haar toch wat langer en vooral voller te maken. Hier zie je links een duidelijke foto met de extensions in, en rechts zie je dezelfde foto. Nu vraag je je misschien af waarom die streep daar zit. Die duid aan waar mijn eigen haren stoppen. De verlenging is dan ongeveer 10 cm. Je hebt ook nog extensions die 61 cm lang zijn, maar er zijn er ook veel die weer een stukje korter zijn. Ook qua kleur heb je vrijwel altijd geluk dat jouw kleur er tussen zit door het grote kleuraanbod.

In een pakje met extensions zitten zeven stukjes haar. Één met vier clips, twee met drie clips, twee met twee clips, en twee met één clip. Als je heel erg dik haar hebt zou ik aanraden twee pakjes te kopen, maar ik, terwijl ik normaal krullen heb, kon er mee door met slechts één pakje. De extensions zien er goed uit en blijven fijn zitten, ze zakken niet uit en irriteren niet snel. Het inbrengen en er weer uithalen gaat ook erg gemakkelijk en de haren zien er niet bepaald nep uit.
Heb jij wel eens extensions geprobeerd?


19 opmerkingen

 1. Ziet er inderdaad goed uit! Ik heb het nog nooit geprobeerd, omdat ik altijd dacht dat extensions vrij duur zijn? Ik wil graag langer haar, maar voorlopig zal het gewoon zelf moeten groeien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie extensions zijn dat he? Ik heb er al meerdere reviews van gezien en ik zit er ook serieus over na te denken ze aan te schaffen! Maar waarom heb je stijle genomen als je krullen hebt haha? Je hebt toch ook gekrulde extensions, of heb ik dat fout?
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt ook inderdaad de krullende versie, maar aangezien ik niet precies wist welke krullen mooi bij mijn haar stonden koos ik voor de stijle variant. Ook kun je deze natuurlijk krullen, en wanneer je echt een krullende hebt is het lastig deze stijl te krijgen. Met de stijle variant kun je dus beide kanten op!

   Verwijderen
 3. Wat gaaf zeg!
  Ziet er heel mooi uit:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke review, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede review! Ik krijg de extensions als het goed is ook deze week binnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze nog nooit geprobeerd maar wil het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your mode of explaining all in this piece of writing is actually nice, every one can without difficulty be aware of it, Thanks a lot.


  Feel free to surf to my blog post: webpage

  BeantwoordenVerwijderen