Sally Hansen Fuzzy Coats 100 Wool Lite & 400 Tight Knit.


De Fuzzy Coats van Sally Hansen liggen alweer een tijdje in de winkel, en er zijn ook al een boel andere merken die vergelijkbare lakjes hebben uitgebracht. Ik kwam de Sally Hansen nu pas bij ons tegen, en ik besloot er twee mee te nemen.
Ik koos voor de kleurtjes 100 Wool Lite en 400 Tight Knit. Wool Lite is een prachtig kleurtje met roze fuzzy deeltjes, en Tight Knit bevat blauwe en witte fuzzy deeltjes. Ik vind ze beide prachtig, en aangezien ik in de winkel dan ook niet kon kiezen nam ik ze beide mee.Op bovenstaande foto zie je van beide kleurtjes één laagje. Ik vind het eigenlijk zo al mooi, maar ik probeerde nog meer laagjes.


En dan twee laagjes. Ook zo vind ik de lakjes prachtig. En als laatste drie laagjes. Dit is toch wel hoe ik de Fuzzy Coats het mooiste vind. Tussen Wool Lite en Tight Knit kiezen kan ik nog altijd niet, ik vind ze beide prachtig.
Een potje bevat 9,17 ml, wat aardig veel is. Dus je krijgt wel een groot potje voor de prijs die je betaald. Iets wat ik mij eerst afvroeg, was of de lakken ook Fuzzy aan zouden voelen, zoals de flocking poeders. Dat doen ze niet, maar eigenlijk had ik het ook niet verwacht.

De Sally Hansen Fuzzy Coats kosten €9,99 per stuk.
Welke kleur is jouw favoriet?

28 opmerkingen

 1. Ik vind ze echt schattig :D Ik heb je trouwens genomineerd met de liebster award op mijn blog, misschien wil je wel eens een kijkje nemen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Those names are so fun :)
  I'm not really a fan of this type of glitter on my own nails - but enjoy them on others :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze veel schattiger met 1/2 laagjes :) Mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze lakjes echt zo mooi he :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn tof! Ik vind het mooi op een donkere basis, dat had ik niet vaak gezien bij swatches :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Wool Lite het mooist, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De fuzzy coat blijft ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het apart, zeker iets waar je twee keer naar moet kijken. De blauwe vind ik mooier, want die lijkt meer diepte te hebben (als ik logisch klink?)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love these! Doe je al mee met mijn winactie:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt aparte nagellakjes! Ze hebben wel iets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn echt mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige lakjes!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze fuzzy coat nagellakjes zijn niet echt iets voor mij maar het heeft wel een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, heel mooi!

  Leuke blog heb je, ik volg je via bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat ziet er wel echt heel leuk uit :)

  9 out of ten | follow me on bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oeh leuk dat je twee laagjes kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind bij 1 / 2 laagjes zelf het effect hier wat mooier staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh ze zijn echt gaaf, vooral na twee laagjes heb je het beste resultaat! Tight Knit vind ik er vrolijk uitzien, leuke namen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Blauwe spreek me meer aan mar dan met 1 of hooguit twee laagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik vindt de nagellakjes super leuik

  BeantwoordenVerwijderen