Sensationails Pink Chiffon.


Voorheen zette ik altijd gelnagels incl. tips, tot ik van Sensationails hoorde. Ik was hier al een tijdje benieuwd naar, maar helaas is het bij ons in de buurt lastig te verkrijgen. Toen ik zag dat ze het via Bol verkochten heb ik daar meteen een starterskit en een extra gel polish besteld.

En dit was mijn resultaat. Ik vind de Sensationail kit erg fijn, en het is dan ook in ongeveer tien minuutjes per hand gedaan. Je begint met een laagje primer, waarna een laagje base&topcoat volgt. Vervolgens twee laagjes lak, nog een laagje base&topcoat en dan haal je het pikkende er af met een soort celstofdepper en een gel cleanser. Mijn nagels zijn nu heel erg mooi gelakt, en keihard. Ik ben zeer benieuwd hoe lang het er op blijft zitten, maar tot nu toe ben ik er erg tevreden over.

De Sensationail Starter Kit kost €75,00. Wat vind jij van de Sensationail kits?

14 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit!
  Ik vind het alleen een beetje duur! Ik wacht liever op Essence :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik vind de kleur ook erg leuk :'). Ik ga zelf geen sensationail kopen aangezien ik op mijn stage geen nagellak mag dus dan vind ik het een beetje zonde. Ik heb toevallig eergisteren ook mijn gelnagels er helaas af moeten halen :'(.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur, maar duur!
  Ik heb die nu van Essence, iets mindere kwaliteit maar alsnog beter dan niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb er al veel goede dingen over gehoord! Gaaf kleurtje! tot nu toe zag ik alleen de rode voorbij komen :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al 2 kleurtjes geprobeerd.ik ben fan!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik al bijna 2 jaar gellak dus ik ben ook grote fan, wil binnenkort ook wel eens de sensationail set kopen uit nieuwsgierigheid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik twijfel ik wil wel maar ook weer niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij twijfel kun je beter eventjes wachten, Essence komt ook nog met de gelnails, en wie weet is het een goede knock-off!

   Verwijderen
 8. Sensationail is niks voor mij, misschien een transparante versie zodat ik toch om de dag de kleur op mijn nagels kan veranderen

  BeantwoordenVerwijderen