Waat box Juli.


De waatbox. Een van de zoveelste beautyboxen, maar deze sprong er in het begin voor mij uit, aangezien er minimaal vier van de vijf producten fullsize zijn. En dat voor €15,00. Klinkt goed, niet? Mijn ervaring met de waat box is echter niet zo goed. Ik vind het erg jammer dat de box telkens te laat werd geleverd, en je hem meestal dan ook pas een week tot anderhalve week later hebt. Ook is het nu al twee keer voorgekomen dat een product in meerdere boxen heeft gezeten, wat ik erg jammer vind. Afgelopen maand zaten er twee producten in die niet meer houdbaar waren, en zo gaat het nog even door. De waat box van deze maand kwam gelukkig wél op tijd, en hier zaten zelfs zeven producten in.Na alle frutsels eruit te hebben gehaald is dit wat overblijft. De zeven producten, en het kaartje.


En dan de producten. Even over de  Deo Free Spray, dit is de tweede keer dat deze in de box zit, wat ik erg jammer vind. Echter vind ik dit ook nog niet een onwijs fijn product, dus twee keer is voor mij niet nodig. Deze is ter waarde van €11,95. 
Bourjois Mineral Matte Brush €11,95.
Sally Hansen Hard as Nails nagellak €6,95
Swarovski ketting €19,95
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain €8,95
Rimmel London Eye Pencil Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal €6,45
Miss Sporty Perfect Colour Lipstick €2,49

De box is opzich nog best leuk, al vind ik de producten niet erg bijzonder. Met de Revlon Just Bitten Kissable Balm stain ben ik wel erg blij, en ik ben ook erg benieuwd naar de kwast van Bourjois.

Wat vind jij van deze Waat box?

3 opmerkingen

 1. Al zoveel slechte dingen over gehoord, ik waag mij er niet aan. Dan zou ik mijn geld liever aan iets betrouwbaars besteden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Ga nu ook maar een andere box proberen. (:

   Verwijderen
 2. ziet er leuk uit maar de waat box durf ook ik niet aan

  BeantwoordenVerwijderen