Wishlist: Esprit rokken.


Ondanks dat de zomer alweer bijna voorbij is blijf ik rokjes erg leuk vinden. In de herfst kun je deze naar mijn mening dan ook prima dragen met een panty/legging eronder, en zo heb je ook nog wat afwisseling van de gebruikelijke jeans die ik zelf veel tegenkom wanneer het wat kouder weer is. Jurkjes vind ik ook prima kunnen als het wat kouder is, want met een jasje en een legging kan ook dit nog prima, maar ik ben zelf niet zo'n grote fan van het dragen van jurkjes.Persoonlijk ben ik dan ook meer een fan van het online shoppen, vooral omdat je hier lekker kan rondneuzen zonder de drukte van een normale winkel om je heen. Meestal zo'n twee keer in de week kijk ik eens bij een stel webshops of ik nog items zie die ik leuk vind, en vandaag deed ik dat hier.
1: Deze rok vind ik erg leuk doordat hij aan de achterkant wat langer is dan aan de voorkant, verder is hij vrij simpel, maar dus ook erg gemakkelijk te combineren.
2: Spijkerrokjes blijf ik leuk vinden, en ook dit rokje is weer erg simpel. Ik zou zelf dan ook sneller met een rokje lopen zonder een al te drukke print er op, aangezien ik dit wat meer bij mij vind passen, en het is ook weer makkelijker te combineren.
3: Dit mintgroene rokje is vooral met het toch nog wel aardige weer van nu leuk te dragen, maar hij is er ook nog in andere kleuren, waaronder wit. Door de plooien in deze rok vind ik hem net wat leuker dan een helemaal strak rokje, en ook in de andere kleuren is deze zeker welkom in mijn kledingkast.
4: Van dit rokje vind ik hem vooral leuk te dragen met de outfit die ze er op de site bij hebben samengesteld, welke je op de volgende foto kunt zien.
5: Dit rokje is zeker mijn favoriete item van alle rokjes in mijn wishlist. Ik ben de laatste tijd sowieso al dol op peplum topjes, maar toen ik dit rokje zag was ik gelijk verkocht.
6: Ondanks dat ik liever een rokje draag zónder print, vind ik dit rokje met print wel erg leuk. De print hier vind ik dan ook niet storend, want hij is goed te doen met een simpel zwart topje erboven.


En dat waren al weer alle rokjes van mijn wishlist. Een nadeel aan online shoppen is voor mij wel dat ik de items die ik in de winkel over het hoofd zie, nu wel zie. En dat is natuurlijk niet zo goed voor de portemonnee.

Welk rokje is jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties.23 opmerkingen

 1. Het lederen rokje spreekt me wel aan.
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De 1e en de 3e vind ik ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke rokken, nummer 1 is toch wel zo leuk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!! Like Esprit sowieso.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nummer 5 is ook mijn favoriet van je wishlist! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nummer 1 en 5 vind ik het leukste XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Esprit heeft zulke leuke rokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jupermooie rokken! Bij mij in de straat komt volgende week een nieuwe Esprit dus ga zeker even kijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nummer 5 is echt super! Stiekem denk ik dat ik die binnenkort in de winkel ga halen, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De 4e en 6e zijn super gaaf, wist niet dat esprit zo'n leuke kleding had!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik vind vooral 5 en 6 erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kan niet kiezen! alleen twee vind ik niet zo maar de anderen zijn allemaal even leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Doe mij nummer 5 maar :D, het enige is dat ik me afvraag hoelang peplum nog in blijft...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. vindt het eerste rokje waarbij de achterkant langer is heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. some of those look REALLY nice. I understand why you want those :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sowieso nummer 3! Geweldig rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jurkje 6 en 4 zijn wel leuk! Laatste tijd koop ik mijn kleding alleen maar bij Esprit, hele fijne online shop en de prijs kwaliteit verhouding ben ik ook tevreden mee

  BeantwoordenVerwijderen