Batiste Original Dryshampoo vs. Toni & Guy Cleanse Dry Shampoo.


Droogshampoo is voor mij zeker een uitkomst geweest, want zo kan je ook wanneer je even geen tijd hebt om je haren te wassen zorgen dat het niet al te vet word. Ondanks dat ik altijd wel de tijd neem om mijn haren te wassen, wat natuurlijk wel nodig is met mijn krullen, vind ik het toch wel fijn om zo af en toe een droogshampoo te gebruiken.
Vandaag vergelijk ik dan ook twee droogshampoos voor jullie. Dit zijn de Batiste original dryshampoo en de Toni & Guy cleanse dry shampoo. 

De eerste droogshampoo die ik kocht was de tropical vartiant van Batiste, en daarna kwamen er eigenlijk steeds meer merken in mijn vizier die droogshampoos verkochten. Een merk wat bij ons nog niet zo lang bij het Kruidvat te koop is, is Toni & Guy. Ik kocht hier onder andere de Cleanse dry shampoo van, maar ook schafte ik een shampoo & conditioner en een haarmasker van aan. Ik ben alle producten nog aan het testen, maar hier kunnen jullie binnenkort zeker meer over lezen.

Laten we beginnen met de vormgeving van de beide droogshampoos. De verpakking van Batiste is erg kleurrijk en die van Toni & Guy is matt wit. Ik vind persoonlijk die van Toni & Guy dan ook wat chiquer uitstralen en ondanks dat het niet om de verpakking gaat maar om het product zelf vind ik dat een verpakking toch wel mee helpt met het kiezen voor welk product je gaat.

Wat wel weer handig is aan de flacon van de Batiste droogshampoo, is dat hier achterop ook nog met plaatjes staat uitgebeeld hoe je de droogshampoo gebruikt. Natuurlijk altijd handig als je nog niet zo bekend bent met droogshampoo.
Als het om geur gaat ga ik voor de Toni & Guy droogshampoo, want ondanks dat ze beide vrij natuurlijk horen te ruiken vind ik die van Batiste een beetje een vreemde geur hebben. Na een tijdje valt die geur toch best mee, maar ik grijp eerder naar die van Toni & Guy door de geur.De spuitmondjes waar de droogshampoos uitkomen zien er beide vrijwel hetzelfde uit. Niets mis mee, prima in gebruik en hier heb ik dan ook niets op aan te merken.

Mijn haar word bij beide droogshampoos lekker zacht en een stuk verzorgder, maar veel verschil tussen die van Toni & Guy en Batiste merk ik niet. Een prijsverschil is er wel degelijk, en voor dat verschil weet ik dat ik de volgende keer de droogshampoo van Batiste neem.

De Batiste original dryshampoo kost €6,45 en de Toni & Guy Cleanse Dry shampoo kost €11,99
Wat is jouw favoriete droogshampoo?

17 opmerkingen

 1. Ik hou echt niet van droogshampoo haha, ik vind het er vaak nog erger uit zien dan eerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat prijsverschil is best groot. Jammer van de geur maar ik zou dan ook Batiste kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou ook voor Batiste gaan :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prijsverschil is idd behoorlijk! Al vind ik verpakking en geur toch wel twee belangrijke punten waarop ik mijn keuze zou basseren :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil nog een keer een droogshampoo gaan kopen, denk dat ik voor de van Batiste ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het wel eens van Andrelon gebruikt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beide fijn, maar tony n guy is mijn favorietx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit één van beide geprobeerd, maar als er geen verschil tussen zit, behalve de prijs dan, dan kies ik ook voor Batiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb het niet zo op droogshampoo.. ze lijken niet echt voor mij te werken.. oké, mijn haar lijkt wel iets minder vet, maar het geeft niet het effect dat ik zou willen zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prijsverschil inderdaad! Ik zou ook voor die van Batiste gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dan zou ik voor batiste gaan haha!
  xManon

  Ik heb momenteel een leuke give-away op mijn blog, doe je ook mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wou gister de batiste ook kopen, maar ik twijfelde ik denk dat ik het toch maar ga halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het zo handig! :) love droogshampoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben gek op Batiste. Heb die van Tony & Guy momenteel ook, maar voor die prijs ga ik hem echt niet halen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de batiste droogshampoo erg fijn gebruik het niet wekelijks, maar op die dagen dat ik echt geen tijd hebt is het een uitkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind de droogshampoo van Batiste echt erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen