Chanel Rouge Coco Shine 70 Sourire.


Van Chanel had ik al wel een stel lakjes, maar verder had ik er nog weinig van. Van Dior heb ik al wel meerdere producten, en ook voor Chanel vond ik het eens tijd om een cosmetica product aan te schaffen. Toen ik voor het schap stond viel mijn blik dan ook op deze prachtige lipstick.


Alleen de verpakking van de lipstick vind ik al prachtig. Heel erg chique door de zwarte huls, maar toch maakt het gouden randje met de witte Chanel opdruk het allemaal een stukje chiquer. De lakjes van Chanel vond ik al mooi, en deze lipstick past daar helemaal bij qua stijl. Wat mij het eerste op viel was de punt van de lipstick. Het is niet het gebruikelijke puntje, maar een ronde lipstick. Persoonlijk vind ik het wel erg fijn, al vind ik een puntje ook prima werken.


Chanel lipsticks zijn niet bijzonder budget-proof, dus wilde ik gaan voor een kleurtje die ik bij vrijwel elke gelegenheid kon dragen. Dertig euro betalen voor een kleurtje die je maar eens in de maand draagt vind ik persoonlijk een beetje jammer, en dit prachtige kleurtje leek mij ook geschikt voor doordeweekse dagen, of bij een wat heftigere ooglook.

Dit kleurtje is ''70 Sourire'' en komt uit de Rouge Coco Shine collectie. Dit kleurtje is dan ook geen limited edition maar zit in het vaste assortiment. En dan de swatch op mijn hand. Deze peachy/nude tint bevat een prachtige gouden shimmer, en hoe vaker je er mee over je lippen gaat hoe meer de peachy kleur tegenkomt. Op mijn hand ben ik enkel een paar keer heen en weer gegaan met de lipstick, en dat zorgde voor dit effect.En zo ziet de lipstick er uit op mijn lippen. Ook hier heb ik hem erg subtiel aangebracht, en helaas komt het kleurtje op de camera net wat minder mooi over dan in het echt. Maar wat hier wel goed zichtbaar is, zijn de mooie gouden shimmers die het kleurtje bevat.

Mijn eerste Chanel lipstick was zeker een aanwinst, en ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Wie weet probeer ik de volgende keer weer een ander cosmetica product van Chanel, aangezien ik daar ook ontzettend benieuwd naar ben geworden.

De Chanel Rouge Coco Shine lipsticks kosten €31,00 per stuk.
Wat vind jij van dit kleurtje?1 opmerking

  1. de swatch ziet er erg licht uit maar de stick zelf ziet er prachtig uit met die shimmers

    BeantwoordenVerwijderen