Chanel Rouge Coco Shine Lipstick 70 Sourire.Behalve de nagellakjes van Chanel had ik nog nooit iets van hun cosmetica producten geprobeerd, en daar vond ik het wel eens tijd voor. Aangezien ik de laatste tijd dol ben op lipsticks ben ik voor een lipstick gegaan.

Wat ik alleen al erg mooi vind aan de lipsticks is de verpakking. Zowel het doosje als de huls van de lipstick. Ze zijn erg simpel door het zwarte kleurtje, maar tegelijkertijd erg chique door de gouden rand en de witte Chanel opdruk op de dop.Wat me als eerste al opviel aan de punt van de lipstick was dat deze rond is. Normaal gesproken hebben lipsticks vaak  het gebruikelijke puntje, maar deze ronde stick vind ik ook erg fijn werken. Een groot verschil merk ik dan ook niet tussen deze twee vormen.


Het kleurtje waar ik heb voor gekozen is ''70 Sourire.' dit is een prachtig peachy kleurtje met een gouden shimmer. Ik wilde dan ook voor een kleurtje gaan die dagelijks gedragen kon worden. Chanel lipsticks zijn dan ook niet bepaald goedkoop, en om dan een rode lipstick te kopen die ik waarschijnlijk maar ééns in de maand zou dragen vond ik het toch een beetje zonde. En zo ziet de kleur er op mijn hand uit. Zoals je kunt zien is hij heel subtiel, en hoe vaker je er over heen gaat, hoe meer de peachy kleur en de prachtige gouden shimmers zichtbaar worden.Wat ik erg jammer vind is dat de lipstick niet zo goed zichtbaar is op de foto. Op mijn lippen in het echt is hij echter wel goed zichtbaar, maar wat wel goed te zien is zijn de prachtige gouden shimmers die het kleurtje bevat.

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deze lipstick heb gekocht, en ik ben na de lakjes en lipsticks ook ontzettend benieuwd geworden naar de andere producten in het assortiment. Wie weet ga ik dan ook nog wel andere producten aanschaffen om deze uit te proberen.

De Chanel Rouge Coco Shine lipsticks zitten in het vaste assortiment en kosten €31,00 per stuk.
Wat vind jij van dit kleurtje?

30 opmerkingen

 1. Ik vind het een mooie kleur. Fijn review! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi nude kleurtje, het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je mooi meis! mooi subtiel kleurtje voor iedere dag :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You look adorable in this lipstick shade/color. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, het ziet er echt chique uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Subtiel maar wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige lipstick, alleen die prijs altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. deze kleur kan altijd, goede keus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooh, ik vind het een mooie kleur! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi, natuurlijk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie lipstick, knappe gouden warme touch ook. Je hebt serieus het perfectste poppengezichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi! Ik heb nog geen Rouge Coco Shine, maar het ziet er wel goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg mooi kleurtje! De kleur staat jou ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. SOUNDS GREAT AND YOU ARE VERY PRETTY :) ANDYSTYLE

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooie lipstick! Lekker natuurlijk, houd ik van.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wauw wat staat ie je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi subtiel kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleurtje! Een elegant kleur en geschikt voor elke gelegenheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi subtiel kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind m erg mooi en wat ben je een prachtige meid

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er mooi uit, alleen jammer dat hij zo duur is!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er inderdaad een hele mooie lippenstift uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hij is heel mooi zacht van kleur. Op de swatch is hij mooier idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super mooie en draagbare kleur! Je hebt een goede keuze gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen