China Glaze | Keep Calm, Paint On.Keep Calm Paint On is een prachtige mintgroene kleur met ontzettend mooie shimmers. Ik ben dol op mintgroene lakjes, maar dit is toch zeker wel een van mijn favorieten geworden.Wat ik zo fijn vind aan de lakjes van China Glaze is ten eerste dat ze ontzettend goed dekken, en ten tweede komen er vaak nieuwe collecties uit met bijzondere kleurtjes. Ten derde is de prijs ook nog eens goed betaalbaar, en dat maakt het natuurlijk extra leuk om lakjes te kopen.

Op bovenstaande foto heb ik één laagje van het kleurtje aangebracht, en zoals je kan zien dekt hij op zich al wel redelijk. Ik was hier dan ook aardig verrast door, aangezien het toch een lichte kleur is en de meeste lakjes dan met één laagje niet zo goed lakken.


En met twee laagjes dekt het lakje dan ook volledig. De mintgroene kleur vind ik werkelijk prachtig, vooral doordat hij net wat lichter is dan de meeste mintgroene lakjes. De zilveren shimmers die het kleurtje bevat vind ik ook ontzettend mooi.

Wat ik ook nog ontzettend fijn vind aan de lakken van China Glaze is de korte droogtijd. De lakjes drogen ontzettend snel, en als je haast hebt kun je dus als nog je nagels met twee laagjes lakken zonder dat het meteen weer verpest is.

De lakjes van China Glaze kosten €5,45 per stuk.
Wat vind jij van dit kleurtje?32 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur! Ik vind de lakjes van China Glaze ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het best een mooi lakje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje , en ik vind dit wel een beetje een zomerse kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er wel oké uit, niet mijn favoriete kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet direct mijn kleur vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi kleurtje! Ik heb zelf nog nooit lakjes van China Glaze geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleurtje!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It's one of my favorites for this summer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dit merk heeft echt mooie lakjes, deze kleur is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi kleurtje! Wat ziet die er ook al goed uit op de foto waar je maar 1 laagje draagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi dat ie inderdaad pastel mint is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vindt het kleurtje echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een schitterend kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi lakje! Zeker voor de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi kleurtje. Eentje die ik zeker zou dragen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben fan van mint groene lakjes, dus ik vind deze erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg mooi! Ik heb nog geen China Glaze lakjes... weet niet goed waar ik ze moet/kan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Práchtig kleurtje! China Glaze is echt mijn 'all time favorite' nagellak merk! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als het iets donkerder van kleur zou zijn zou ik 't een leuker lakje vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen