Claire's blusher.Na de bun wraps van gisteren, nam ik ook deze blush mee. Allereerste vond ik de kleur erg mooi, en dan hebben we natuurlijk nog het prachtige patroontje. Het doosje zelf sprak me niet zo aan, maar wat bleek, dat lag vooral aan de verpakking erom heen.

Zoals je ziet heeft nu alleen de tekst nog het ''Gekleurde''  effect. De rand is gewoon doorzichtig, en zo vind ik hem al een stuk mooier. De blush is ook aardig groot, net zo groot als mijn handpalm.En hier zien we het prachtige patroontje nog wat beter. Helaas is de gouden shimmer een overspray, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi.Toen ik de blush voor de eerste keer swatchte was ik een beetje teleurgesteld. Links zie je de lichtroze kleur, in het midden de kleur uit de bloem en rechts de kleuren gemixt. Het is wel een mooie roze kleur, maar op mijn hand zag ik hem niet ontzettend goed.Tot ik besloot de blush aan te brengen met een kwast. Zoals je kunt zien neemt de kwast de blush ten eerste beter op, en ja hoor, ook op mijn wangen was hij veel beter zichtbaar. Ik ben blij dat het toch geen miskoop was, en voor het geld wat hij kostte ben ik er wel erg tevreden over.

Deze Claire's blusher kostte €4,95. Wat vind jij van deze blush?

23 opmerkingen

 1. Dat patroontje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, het patroontje ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blush! Jammer dat de bloem een overspray is, dat vind ik altijd wel een tegenvaller.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur!
  En tja, overspray vind ik altijd een beetje gemeen van 'n merk haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er mooi uit. Leuk patroontje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is zo mooi, alleen omdat hij mooi is zou ik hem al kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blush! Je reageerde ook op mijn blog, vandaag dus nam ik eens een kijkje op jou blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er echt prachtig uit. Ik ben wel benieuwd hoe het er op je gezicht uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een mooie blush! Ik heb eigenlijk nog nooit make-up bij de Claire's gekocht.

  Liefs,
  Antoinet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat een mooie blush. Misschien moet ik toch wat vaker de Claire's inlopen.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen