Etude House Sweet Recipe Chocolate Eyes Pallete + Brush.


Etude House. Het merk waar jullie op mijn blog steeds meer over lezen, want ik ben fan geworden van hun prachtige producten. Ook dit mooie Sweet Recipe Chocolate Eyes Palette bestelde ik, waarbij ik gratis een Pencil Brush van Etude House kreeg, en dat is natuurlijk altijd leuk!

Ten eerste: Mijn excuses voor de kwaliteit van de foto's. Ik maak eigenlijk altijd mijn foto's met mijn iPhone vijf omdat de camera gewoon ontzettend goed is, maar sinds ik ios 7 heb geinstalleerd is de camera echt vreselijk. Ik heb geen idee hoe dit komt en ik baal er dan ook ontzettend van, maar ik doe mijn best om het zo snel mogelijk te fixen!Maar afgezien van het feit dat de foto's niet zo mooi zijn en de kleuren dan ook niet zo goed overkomen wil ik het palette graag delen.

Dit palette heeft de vorm van een chocolade reep met een lichtbruine kleur, een middelbruine kleur en een donkerbruine kleur, die op de foto zelfs zwart lijkt.


Maar hier heb ik de kleuren hoe ze werkelijk zijn. Drie prachtige kleuren, en wanneer ik naar het palette kijk krijg ik meteen zin in chocolade.

Ook de kwast die ik erbij kreeg ziet er erg goed uit. Dit is een pencil brush, en een pencil brush gebruik ik meestal meerdere malen in mijn looks. Ik had er dan ook al één van Essence, maar deze erbij vind ik een stukje makkelijker, aangezien ik dan tijdens mijn look niet eerst de kwasten hoef af te wassen.En dan de swatches. Hier zie je de kleuren gelukkig wel een stukje beter, al lijkt mijn hand hier vrij donker en grauw. De kleuren zijn stuk voor stuk ontzettend goed gepigmenteerd, al heb ik er hier ook een oogschaduwbasis onder gedaan. Veel verschil mét en zonder zie je dan ook niet, want de kleuren zijn hoe dan ook prachtig.

Het Etude House Sweet Recipe Chocolate Eyes Pallete is te koop op Ebay, ik zelf kocht hem voor €17,00 en voor de kwaliteit en de kwast die ik erbij kreeg vind ik dit heel erg meevallen. Wat vind jij van dit palette?

42 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Het palette zelf is echt cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het palette er zo schattig uit zien! Qua make-up op eBay kijk ik er altijd mee uit, maar de pigmentatie ziet er mooi uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, deze kleuren zijn echt mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee in de vorm van een chocoladereep. Mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi palette, zo leuk dat het in de vorm is van chocolade :D liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het palette er supergaaf uitzien, alleen voor de vormgeving zou ik hem al willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een supermooi palet, het ziet er zo schattig uit!
  Leuke kleuren ook (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief palletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi palette, ziet er cute uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw!! Ziet er echt zo leuk uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh deze ziet er echt prachtig uit. Echt kleurtjes die ik graag zelf zou dragen..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een superschattig palette! Ik krijg meteen zin in chocolade!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit palette is bijna om op te eten hihi! Mooie kleurtjes zijn het ook zeg, perfect voor elke dag

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi palette en een prachtige pigmentatie! Ik ben dol op matte bruintinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ontzettend mooi palette! Ook zo grappig dat die op een chocoladereep lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er mooi uit, wil haast zeggen dat het er lekker uit ziet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat ziet dat er super leuk uit!!! Ik wil hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha toen ik de eerste foto zag, dacht ik dat het een mix was om chocolade te maken. Wel echt een super leuk palette. En goede pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een ontzettend leuk palette zo. Ik dacht eerst echt dat het een chocolade reep was haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat vervelend dat de camera zoveel slechter is geworden, lijkt me heel irritant! De producten zien er zoals altijd weer supercute uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mmm heerlijk palette :) Ik hou van chocoladekleuren, deze zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat ziet er echt totaal uit als een echte chocoladereep, wat leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh wat een pretty palette! En wat een goed pigment!

  Loves.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuk pallete, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Okay, dit is heel erg, maar: ik heb de neiging om het te eten.. :P Het palette ziet er prachtig uit! Ik ben er erg benieuwd naar. Heb heel vaak van Etude House gehoord, maar nog nooit wat van gekocht.. Wordt misschien toch eens tijd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziet er erg smakelijk uit! Vervelend dat je camera opeens zo slecht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. super leuk pallet! ik krijg gewoon trek in chocola!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Grappig dat het palletje eruit als een lekker reepje chocolade. Balen dat de kwaliteit van je foto`s minder zijn. Komt vast weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind hem echt hartstikke mooi, en idd om op te eten;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. het palletje ziet er super leuk uit, de kleuren zijn ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik vind het een erg mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen