Goldwell Spun Shine Gloss.


De Goldwell spun shine gloss is één van de weinige haarproducten waar ik écht tevreden mee ben. Deze spun shine gloss beloofd je haar minder te laten pluizen, en met mijn pluizige haar leek me dit dan ook een uitkomst. Aangezien ik zo enthousiast was en ik mijn eerste potje afgelopen week heb opgemaakt, leek het mij toch eens tijd om dit wonderproduct met jullie te delen.

Deze gloss/wax komt in een kleine, ronde verpakking welke ik persoonlijk erg handig vind. De verpakking is dan wel niet spectaculair, maar hij is niet té groot, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Ik heb dan ook niet alleen een potje thuis staan, ik heb ook altijd één potje in mijn tas zitten voor als ik onderweg ben. Het is niet zo dat dit potje maar een kleine hoeveelheid bevat, er zit namelijk maarliefst 100 ml in. Dit klinkt niet als heel veel, maar je doet er zo ongelovelijk lang mee dat het meer dan genoeg is.En dan natuurlijk de Spun Shine Gloss zelf. Ik gebruik zelf altijd een vrij kleine hoeveelheid voor mijn hele haar, en die heb ik dan ook even uitgesmeerd op mijn hand. Zoals je ziet is het echt niet veel, en met zo'n potje doe je dan ook ontzettend lang. Mijn vorige potje kocht ik ongeveer een jaar geleden, en ondanks dat ik hem dagelijks gebruikte leek het erop alsof hij nooit op zou gaan.


En al die haarproducten beloven wel zo veel, maar of ze het nou echt doen, daar twijfel ik meestal aardig over. Links zie je een pluk haar zonder het product erin, en rechts zie je dezelfde pluk mét het product erin.

Mijn haren worden zoveel minder pluizig, wat ik echt een uitkomst vind. Ook komt het nog wel eens voor dat een product zijn werk wel goed doet, maar je haar ontzettend vet maakt. Maar ook dat doet deze niet.

Dit is zeker mijn alltime favourite middeltje om mijn haren minder te laten pluizen, en ik gebruik mijn potjes dan ook elke dag vrij zuinig. 

De Goldwell Spun Shine Gloss koop ik zelf bij mijn kapper, maar ook is hij online veel te vinden. Een potje kost €11,91 en hiervoor krijg je 100 ml.
Wat is jouw favoriete haarproduct?

23 opmerkingen

 1. Klinkt supergoed :)! Wel jammer van de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, klinkt erg goed! de prijs vind ik nog meevallen, zeker als het zo goed werkt :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, lijkt me een aanrader! Ik heb zelf ook snel last van pluizig haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een erg fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De voor en na zegt 't allemaal, eh, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op de foto's zie je echt een verschil :) ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, klinkt echt super! Ik heb zelf ook nogal pluizig haar dus dit product zou hiervoor ideaal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er goed uit, als ik hem eens tegen kom zal ik hem zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een verschil! Dat spul doet zijn werk goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh ziet er wel goed uit! Ik zie ook het verschil idd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het lijkt me een erg fijn product. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt als een heel fijn product! Ook erg fijn dat die het haar niet vet maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooi verschil, werkt super op je haar zo te lezen/zien

  BeantwoordenVerwijderen