Herôme gift set.


Cadeautjes krijgen is natuurlijk altijd leuk, en toen ik deze mooie set van Herôme kreeg was ik dan ook erg blij. Ik ben dol op de Herôme lakjes, en ik was dan ook erg benieuwd wat er in deze set zou zitten. 

En dit is alles wat er in zit. Ik vind het een ontzettend leuke set en er zitten ook echt een heleboel producten in. Ik had in eerste instantie nagellak verwacht, maar dit vind ik nog veel leuker, aangezien ik weinig verzorgingsproducten heb en veel nagellak.De eerste drie producten die in de set zaten zijn dan ook gelijk de producten waarvan ik denk dat ik ze het meetse ga gebruiken. Dit is de wonderpen, een pen waar als je er mee klikt er nagelriem olie uitkomt. De geur vind ik erg lekker, een beetje zoet maar niet te overheersend. Dan nog een nagelriemolie, namelijk de nourishing nail oil. Deze ruikt naar limoen en in combinatie met mijn lemony flutter vind ik hem heerlijk. En dan de glasvijl. Ik had al wel een stel glasvijlen, maar omdat ik deze zoveel heb gebruikt vijlen ze steeds minder fijn. 


En dit waren de twee producten uit de box waar ik het meest benieuwd naar was, het nailwhite pencil en de natural nail whitener. Ik geloofde eigenlijk nooit zo in nail whiteners, al heb ik al wel eens zo'n potloodje gehad en die werkte wel degelijk. En hier werkte ook de natural nail whitener, waar ik toch wel erg blij mee ben, want dit is zeker een uitkomst.En als laatste zit er nog een hand cream in met spf 8. Dt is een gewone handcreme en hij heeft dan ook geen bijzondere geur, maar hij maakt mijn handen heerlijk zacht en hij trekt lekker snel in. Ik houd er persoonlijk niet zo van als een handcreme langzaam intrekt, aangezien ik mijn handen het liefst zo snel mogelijk weer wil gebruiken.En dan heb ik hier het resultaat na de set te hebben gebruikt. Links zie je mijn nagels, die overigens weer erg kort zijn omdat ze zijn geknapt en vooral mijn ringvinger is er slecht aan toe. Deze is erg raar ingescheurd, maar gelukkig is hj weer aan het groeien en met een weekje, of twee, verwacht ik dat hij wel weer bij de rest is gegroeid. En rechts zie je mijn nagels na de set te hebben gebruikt, ze zijn wel degelijk wat witter en ze hebben nu ook een mooie glans wat me een beetje aan gelnagels doet denken.

Ik ben heel erg blij met deze set en ik verwacht hem dan ook zeker nog veel te gaan gebruiken. Wat is jouw favoriete nail-care product?

28 opmerkingen

 1. Ziet er heel erg leuk uit ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die nail whitner is zoooo fijn! De set ziet er mooi uit en daar kan je zielige nagels zeker weten weer blij mee maken !(:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke set is dit. Zo te zien werkt het ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook dol op de producten van Herome, leuke setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk pakketje! Ben benieuwd naar de producten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie set! Op het moment gebruik ik een balsem van Trind, werkt heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herome is erg fijn, ik gebruik altijd de nagel verharder en bevalt me perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh deze verkochten we tijdelijk bij Etos en liepen echt heel hard. Mooie kit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit zeg! Mooi resultaat :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk setje, mooi producten zitten erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke set! Ik heb zelf ook de glasvijl en de wonderpen en die zijn heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh heerlijk! Ik houd van de producten van Herome!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een echt luxe pakketje, ziet er goed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik gebruik ook heel graag de producten van Herome

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk pakket! Fijn zo af en toe een verwenmoment voor je nagels en handen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een fijne producten lijken me dit! Ik moet ook echt meer aan nagelverzorging doen; ik lak ze wel maar de verzorging schiet er vaak een beetje bij in.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik gebruik voor het eerst een balsem van Trind. Erg fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie setje. Met een glazen vijl kun je niet verkeerd gaan en ah ingescheurde nagels kunnen akelig pijn doen. Mijn favo product is handlotion.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooi setje! De producten lijken mij ook allemaal erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. mooi en handig setje

  BeantwoordenVerwijderen