L'oreal Paris Mega Volume Miss Manga Mascara.


Over de Miss Manga mascara van L'oreal Paris had ik al een heleboel reclame gezien, al koop ik normaal nooit iets door een reclame. Toch sprak deze mascara mij erg aan, vooral door het borsteltje welke van dun naar dik loopt en tevens flexibel is. De L'oreal Paris mega volume miss manga mascara belooft je wimpers echt ''Manga'' te maken, wat goed zou moeten lukken door het speciale borsteltje. Deze loopt van dun naar dik, waardoor je de mascara ook gemakkelijk bij je onderste en tevens binnenste wimpers kunt aanbrengen. Het feit dat het borsteltje flexibel is is ook zeker erg handig, want zo is het ook een stukje makkelijker om bij je andere oog de mascara aan te brengen.

De huls van deze mascara vind ik niet erg bijzonder, al is hij verder prima en het gaat natuurlijk vooral om het product zelf. De zwarte verpakking met de knalroze letters vind ik vrij standaard, al maakt de paarse dop het geheel wel wat leuker en minder standaard.


En dan het borsteltje. Zoals op bovenstaande foto's te zien is loopt deze dus van dik naar dun en is hij heel erg flexibel. Je kan hem tot ongeveer 180 graden buigen, al is verder neem ik aan ook niet nodig.

De haartjes van dit borsteltje zitten vrij dicht op elkaar en ook zijn het korte haartjes, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Wanneer ik deze mascara aanbracht kreeg ik dan ook niet heel erg veel klonten, ik was eerder verbaasd over het effect van de mascara, want deze ziet er écht goed uit. 


Natuurlijk creeëren we niet die ongelovelijk volle wimpers als in de reclame, maar dit verwacht ik dan ook nooi wanneer ik een product koop en daar ook een reclame voor heb gezien. Wel maakte deze mascara mijn wimpers erg lang en tevens toch wel vrij zwart, en hier heb ik mijn onder wimpers nog niet eens gedaan. Nou moet ik zeggen dat ik deze meestal niet doe, maar ik weet zeker dat ik dat met deze mascara wel ga uitproberen.

Ik ben heel erg te spreken over deze mascara, en ondanks dat ik in eerste instantie wat twijfelde over deze mascara ben ik blij dat ik heel erg blij dat ik hem heb uitgeprobeerd.

De L'oreal Paris mega volume miss manga mascara is te koop bij de drogist voor €14,95. Wat vind jij van deze mascara?

27 opmerkingen

 1. Fijne review, ik was al benieuwd naar deze mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat hij je zo bevalt :-) Heb er al veel goeds over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem er wel heel erg mooi uitzien! Ook erg leuk om te lezen dat jij ook vaak je onderste wimpers niet doet, want zelf doe ik dat ook bijna nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goeie review, was erg benieuwd naar deze. Maar denk dat ik hem toch oversla, ik weet niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik zag het op een andere blog en daar maakte hij echt van die spinnepoten maar mij jou vind ik het veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet zeggen dat ik de mascara er wel mooi uit vind zien. Volgens mij is er alleen wel een grote kans op spinnenpoten of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik hem nu zelf een kleine week en heb er eigenlijk geen last van! Vind hem juist erg mooi aanbrengen.

   Verwijderen
 7. Fijn dat je zo positief bent! Vind hem er bij jou ook mooier uitzien dan ik op een paar andere blogs heb gezien, dus ik denk dat het effect erg verschilt als je hem op een andere manier aanbrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben er ook heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben er ook benieuwd naar! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik was ook heel benieuwd naar deze mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh mooi resultaat. Ik was hier inderdaad erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij geeft inderdaad een mooi effect zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me een goeie mascara ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om hier een review van te lezen. Ik hoor er positieve en negatieve verhalen over maar hij lijkt me wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh yes, deze lijkt inderdaad wel heel mooi op je wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. geeft op jou wimpers een mooi effect moet ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Door de reclame was ik er ook zo benieuwd naar geworden! Echt super dat hij zo goed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. leuke review. bij mascara reclames maken ze altijd gebruik van nepwimpers..

  New blogpost: outfit

  BeantwoordenVerwijderen