L'oreal Paris Nail Polish Color Riche 836 Scarlett Tinsel.Over de Lóreal Paris Color Riche lakjes was ik eigenlijk altijd al positief. Ook vandaag kwam ik weer met twee nieuwe kleurtjes in huis, waaronder deze mooie, roze glitter lak.
Dit mooie roze glitter lakje in de kleur 836 Scarlett Tinsel komt uit de herfst/winter collectie van dit jaar. Bij herfst/winterkleuren denk ik niet meteen aan roze lakjes, al wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik geen roze lakjes in deze tijd zou dragen.

Dit roze lakje bevat glitters in één roze teint, en ik weet dan ook vrijwel zeker dat dit een van mijn favoriete kleurtjes word. Hij is naar mijn mening vooral vrij simpel maar toch wel erg mooi door de prachtige glitters die hij bevat.Ik besloot het lakje zonder een basiskleur aan te brengen, puur om te kijken hoe goed hij van zichzelf zou dekken. Bij het eerste laagje twijfelde ik of ik hem wel een beetje dekkend zou krijgen, maar toch probeerde ik nog een extra laagje.En dan het tweede laagje. Zoals je ziet dekt hij nu al een stuk beter, al zie je nog wel wat lege plekjes. Zo is bijvoorbeeld de lak op mijn pinknagel een stuk minder dekkend, maar het ligt puur aan de hoeveelheid glitters die je op het kwastje hebt zitten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij met drie laagjes volledig dekkend is.

Een basiskleur vind ik bij dit lakje zeker niet nodig. Dat levert alleen maar extra droogtijd terwijl het gemakkelijk zonder kan. Wat ook een pluspunt aan dit kleurtje is dat hij ontzettend snel droogt. En dan niet droog zodat je er enkel met een andere vinger op kan drukken zonder dat de lak verpest is, maar écht droog. 

De L'oreal Paris Color Riche lakjes kosten €5,99 per stuk en zijn bij menig drogist te koop.

27 opmerkingen

 1. Leuke kleurtje, deze kan goed zonder een basislak, mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kleurtje voor oud en nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakje! Deze kan inderdaad heel goed zonder basiskleur :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem niet super zonder basislakje eronder. Ik zou er een donkere basislak onder dragen, of misschien lichtroze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de collectie van die lakjes echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lakje, echt cute die roze glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem erg mooi als je meerdere laagjes aanbrengt. lekker sparkly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een heel erg mooi lakje! Wat fijn ook dat die snel droogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi lakje!

  Ik volg je nu via bloglovin!
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi lakje, ik ben fan :)x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooi dekt goed voor een glitternagelakje!!:P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wouw! Die zou prachtig staan over een rode of donkerroze nagellak heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oehhhh hij is erg mooi en dekt redelijk goed met 2 lagen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Roze glitternagels.. mijn drooom!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk glittertje ! Al jaren geen L'oreal lak meer gekocht, hoog tijd :) Volg je blog op Bloglovin' trouwens

  Join mijn winactie: win een pracht statement ketting.

  BeantwoordenVerwijderen