L'oreal Paris Nude Magique Eau De Teint.


Toen ik dit glazen flesje in de winkel zag staan vroeg ik me toch wel even af wat het was, tot ik uiteraard de tekst las. Deze L'oreal Paris Nude Magique Eau De Teint foundation is nieuw in het assortiment, en aangezien ik erg tevreden over de Nude Magique BB cream was, leek deze me ook erg fijn.

Op de achterkant staat ook nog even aangegeven hoe deze foundation werkt. Schudden, en daarna kan je hem simpelweg aanbrengen.


Aanbrengen gaat bij deze foundation niet met een pompje, maar je moet de foundation er gewoon zo uithalen. Aan de ene kant is het een beetje onhandig, maar aan de andere kant verspil je zo minder foundation dan wanneer je een tube gebruikt, aangezien daar altijd wel wat in blijft zitten.

Op de achterkant van deze foundation staat ''Our lightest foundation formula ever.'' en de foundation is dan ook zo licht als water. En ja, dat is hij zeker. Hij is wel nét iets dikker, maar uiteraard is dat ook wel nodig. De foundation is mooi egaal en dekt dan ook erg goed. Dit is zeker mijn favoriete foundation geworden, en ik gebruik hem momenteel dan ook elke dag.

De L'oreal Paris Nude Magique Eau De Teint foundation kost €13,50
Wat vind jij van deze foundation?

23 opmerkingen

 1. ik vind de verpakking zo leuk, van dat matte glas :)
  jammer van het dopje..
  d foundation ziet er mooi uit op je hand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het flesje ziet er erg mooi uit, alleen heb ik zelf toch liever een pompje omdat dat net iets praktischer is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er fijn uit! Ik heb er in Amerika nog mee in mijn handen gestaan maar had al zoveel gekocht :-) wie weet komt het er nog van, de swatch op je hand is alleszins mooi!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! Ik volg je nu op bloglovin x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit, maar zo'n potje lijkt me niet handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw heel mooi! Ga hem binnenkort ook maar eens testen in de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed! Ik vind het altijd fijner als foundation lekker dun is, dat smeert veel mooier uit vind ik! en daarnaast voelt het dan ook meer als een creme dan als een laag smink die je op je gezicht smeert!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een fijne foundation! Alleen wel jammer van het dopje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niet echt praktisch maar de dekking is verbazingwekkend goed voor iets wat heel licht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag er vandaag een foto van van Vera. Ik ben zo benieuwd. Hij klinkt fijn. Leuk dat je er al een review van hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben heel benieuwd naar deze foundation. De verpakking is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Raar dat het geen pompje of iets van is. Klinkt wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zag hem op instagram al voorbij komen. Ziet er erg goed uit. Ook een mooie flacon!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh de prijs valt me echt reuze mee! Ik ga vandaag ook eens kijken, ik wil wel een beetje dekking, maar niet teveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er goed uit! Mij lijkt het zelf wel iets handiger werken met pompje maar dat is ieders mening natuurlijk ook. ;) En voor de prijs is het volgens mij een goede foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gebruik zelf het liefst minerale foundation maar deze ziet er goed uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik ben nu wel heel benieuwd naar deze foundation

  BeantwoordenVerwijderen