Me Me Me Beat The Blues Highlighter Oyster Gold.Ik had me voorgenomen om de producten uit de vip box in één artikel te reviewen, maar nadat ik deze Me Me Me highlighter een paar dagen had geprobeerd was ik er van overtuigd dat ik hier een heel artikel aan wilde wijden omdat ik dit echt een ontzettend fijn product vind.

Ik wilde al een tijdje de Benefit highlighter bestellen maar telkens stelde ik het weer uit. Toen de vip box op de deurmat viel en ik bij het openmaken deze highlighter zag was ik dan ook erg blij.

De Me Me Me highlighter is er in verschillende kleuren, waar ik de kleur Oyster Gold van heb. De andere kleuren zijn Sunbeam, wat een vergelijkbare kleur is met Oyster Gold. En dan is er nog Moonbeam, een prachtige lichtroze teint.Als ik deze foto zie lijkt het meer op een nagellakje dan op een product wat je op je gezicht zou smeren, maar toch is het de Me Me Me highlighter. Het kwastje is wat harder, maar verder ziet het er hetzelfde uit als het kwastje van een nagellakje. 

Vloeibaar is het zeker, en dat is het volgende verschil met een nagellakje. De substantie is veel vloeibaarder en is te vergelijken met een dunne bb cream.En dan op bovenstaande foto de swatch voordat ik de highlighter heb uitgeblend. Zoals je kunt zien zit er in het midden een streepje, dit komt doordat het kwastje hier en daar wat harder is. Ik weet niet of dit puur aan mijn highlighter ligt, maar aangezien ik er weinig van merk en er geen last van heb stoor ik me er zeker niet aan. 

Hier lijkt de kleur al een stuk minder beige dan in de flacon, maar zie je de gouden glans die de highlighter met zich mee brengt. De kleur vind ik dan ook ontzettend mooi, al ben ik ook erg benieuwd hoe de roze highlighter er uit ziet. En op bovenstaande foto heb ik de highlighter uitgeblend en nu is de gouden shimmer ontzettend goed zichtbaar. Ik vind hem dan ook werkelijk prachtig, en toen ik de prijs zag staan was ik ook aardig verrast.

De Benefit high beam highlighter die ik graag wilde kost namelijk c.a. €19,50 terwijl de Me Me Me Beat The Blues Highlighter slechts €7,25 kost. De inhoud van de high beam (13ML) is net wat meer dan de Me Me Me highlighter (12ML) maar voor deze éne milliliter vind ik het prijsverschil aardig hoog en gaat mijn voorkeur uit naar de Me Me Me Beat The Blues Highlighter.

Wat is jouw favoriete highlighter?

21 opmerkingen

 1. Prachtige highlighter!! Ben nu benieuwd naar de andere highlighters van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf dit, dat je voor zo'n prijsje een zelfde soort highlighter hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel mooi uit! En een zeer goede deal :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Zelf hou ik van de YSL Touche Eclat, omdat die geen shimmer bevat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat speciaal dat het zo uit een potje komt. Ik vind het erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel erg goed uit! Qua prijs scheelt het ook inderdaad erg veel met die van Benefit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Best mooi, niet een kleur die bij mij past maar wel een mooie glans heeft het!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er super uit!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind deze highligher echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als de zon er dan nog eens goed op schijnt, lijkt me het een stralende highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Apart dingetje, wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg mooi! OP het moment gebruik ik de baked highlighter van Catrice, vind 'm prima.. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me erg mooi deze highlighter! De roze tint is vast ook erg mooi. Maar ik denk niet dat ik zo'n product vaak zou gebruiken eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen