NEW IN | Replay Iphone 5 Case.


Als het aan mij ligt geld voor zowel sieraden als mobielhoesjes de regel: 'Je kunt er nooit genoeg van hebben.' en toen ik dit mooie hoesje van Replay zag moest ik hem hebben. Ik heb al wel verschillende hoesjes, maar een merkhoesje had ik nog niet en ik wist eigenlijk danook niet dat Replay ook hoesjes verkocht.
Dit hoesje kreeg ik opgestuurd van een webshop waar ik eigenlijk nog niet eerder van had gehoord, namelijk www.hoesjes.nl. Ik had deze site nog niet eerder gezien en was dan ook erg verrast over het grote assortiment wat ze hebben aan hoesjes. Zo hebben ze onder andere iPhone 5S hoesjes maar bijvoorbeeld ook hoesjes voor de Galaxy S4, ze hebben een groot aanbod en niet alleen voor iPhones wat natuurlijk een voordeel is voor de mensen die géén iPhone hebben.


Het eerste wat mij opviel was de kartonnen verpakking, die er naar mijn mening toch best wel leuk uit ziet. Mocht je nou eens zo'n hoesje cadeau willen geven zit het meteen leuk verpakt, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Ook wanneer ik het hoesje eruit haal zit deze nog verpakt tussen een stel kartonnetjes en is het vrijwel onmogelijk dat het hoesje kapot aankomt, want daar zit natuurlijk niemand op te wachten.
En dan het hoesje zelf. Ik koos voor dit knalroze hoesje met de groter tijger kop erop. Ik vond het hoesje door de print erg stoer, al maakt de kleur hem net wat meer girly, en dat maakt hem nóg leuker. Rechts onderaan het hoesje zie je nog een Replay labeltje wat er vast opzit. Persoonlijk vind ik dit wel erg leuk, want zo is ook te zien dat hij echt van Replay is.

Het hoesje zit ook goed om mijn telefoon, hij zit niet veel te los en is niet alleen mooi, ook beschermt hij mijn mobiel erg goed. 

De prijzen van de Replay hoesjes van www.Hoesjes.nl variëren tussen de €21,95 en €27,95 al hebben ze ook een heleboel andere hoesjes en is er voor elk wel wat wils.

Wat vind jij van dit hoesje?

42 opmerkingen

 1. oh wat een onwijs leuk hoesje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoesje! Nooit geweten dat Replay ook telefoonhoesjes maakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk. Ik had met mijn iPhone 4 precies hetzelfde, maar nu heb ik de samsung note en daar zijn niet veel hoesjes voor :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een gaaf hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is echt superleuk!

  Liefs, Jennifer

  New post: 10x havermout!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel tof uit :D Ik ben het helemaal met je eens wat betreft hoesjes. Ik heb er zelf ook veel te veel :$ (I blame eBay...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf hoesje! Mooie print en de kleur is echt super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vindt het een super leuk hoesje, alleen hiervoor wil ik een iphone

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk hoesje! Vind hem erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is echt een heel tof hoesje!

  Fijn weekend,
  Fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk hoesje! Nu wil ik ook graag een nieuw haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Niet zo mijn ding, maar als jij er blij mee bent geniet ervan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. die is cool! ik wist niet dat replay hoesjes had!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Cute! En leuke knalkleur, daar word je vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk hoesje! De kleur is ook erg gaaf! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit is wel een hele stoere iPhone hoes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen