NEW IN | Sieraden van nummerzestien.


Sieraden zijn items waar je mij vrijwel nooit zonder ziet. Ondanks dat ik er al zoveel heb blijf ik ze bij kopen en ik draag ze dan ook wel degelijk allemaal. Natuurlijk niet tegelijk, maar bij elke outfit past weer een ander sieraad. Van de website NummerZestien mocht ik deze twee mooie armbanden ontvangen en ik ben dan ook erg blij dat ik deze armbanden aan mijn stash heb kunnen toevoegen.Als eerste koos ik voor een toch wel vrij simpel zwart gevlochten armbandje. De zilveren ringetjes zijn in deze armband meegevlochten en dat vind ik de armband net wat leuker maken. De andere armband is wit met gouden studs. Ook een vrij simpele armband, maar persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om een stel simpele armbandjes met elkaar te combineren voor wat mooie arm candy.


De wit met gouden armband is niet verstelbaar, en wanneer ik hem zo om doe is hij met mijn extreem dunne polsen een beetje aan de grote kant, maar ik draag elke dag mijn horloge waardoor de armband wat hoger zit en ik er dus weinig last van heb dat hij wat te groot is, aangezien mijn horloge het wel tegenhoud.

Deze armband kun je gewoon open en dicht doen door hem zachtjes uit elkaar te trekken, aangezien deze zodra je hem los laat uit zichzelf weer sluit. Geen gedoe met lastige sluitinkjes, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind als ik haast heb.


En dan de tweede armband. Deze vind ik vooral erg mooi staan bij mijn horloge, en ondanks het verschil tussen goud en zilver vind ik hem wel erg leuk bij de andere armband staan.

Deze armband heeft ook het voordeel dat er geen gedoe is met sluitinkjes, aangezien deze een magnetische sluiting heeft. Het is dan ook een soort bolletje, waar je dan een staafje in steekt en zo zit hij vast. Bang te zijn dat hij los gaat hoef je zeker niet, want hij zit gewoon stevig vast.


En zo staan de armbanden dan bij elkaar. Ik vind het zeker niet verkeerd en ik denk dat ik ze dan ook zeker wel vaker zo ga dragen.  

Ondanks dat mijn polsen erg dun zijn en vooral de witte armband net wat aan de grote kant is, glijden ze niet zomaar van mijn arm af. Daar ben ik dan ook erg blij mee, want een armband verliezen is natuurlijk nooit leuk!


De webshop Nummer Zestien verkoopt niet alleen maar sieraden, zij hebben ook een ruim assortiment aan kleding waaronder het merk Maison Scotch.

Dameskleding van Maison Scotch was iets waar ik tot kort voorheen weinig had gehoord, maar ik kwam het steeds vaker tegen en ook op nummer zestien zag ik wat leuke items. Het dip dye jasje linksboven vond ik bijvoorbeeld erg leuk, en Maison Scotch heeft ook simpele items zoals deze twee blousjes.

Als je zin hebt om eens online te shoppen raad ik je zeker aan om eens op deze website te kijken, want ze verkopen naar mijn mening ontzettend veel leuke items.

Wat vind jij van deze armbanden & nummerzestien?


16 opmerkingen

 1. Wat een gave armbanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie armbanden! Vooral die witte vind ik erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze samen heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke armbanden, vooral samen zien ze er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Vooral de eerste armband vind ik heel leuk, en Maison Scotch is ook een tof merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, gave armbanden zeg! Staan ook leuk samen :) Ik heb zelf een ketting van Nummer Zestien, ze hebben hele leuke sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De armbanden zijn echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet zo mijn ding, maar als jij er blij mee bent :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het zwarte armbandje erg leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen