NEW IN | Wandbord The River House
Op de site van The River House vind je een groot aanbod aan interieurstickers, decoratiestickers etc. en tevens komt daar mijn nieuwe wandbord vandaan. De tekst voor dit wandbord heb ik zelf gekozen, evenals de kleur van de tekst.

Ik koos voor de tekst ''When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.'' Wat erg leuk is, is dat The River House de winkel van mijn moeder is. Doordat dit zo is kon ik het volledige ontwerp dan ook gewoon zelf maken en is hij helemaal naar mijn wens. Ik vond vooral de lettertypes erg mooi bij elkaar staan. Ik koos dan ook niet voor echt een felle kleur, aangezien ik zwart het mooiste vond staan bij mijn mintgroene muren.

Dit soort borden vind ik persoonlijk erg mooi, omdat het een ruimte net wat bijzonderder maakt. Ook kun je dit soort stickers gewoon los bestellen, waardoor je het dus zelf op bijvoorbeeld je muren kan plakken. Deze stickers kunnen niet alleen op muren geplakt worden, maar op bijna alles.

Zo'n kant en klaar bord van 50x70 cm kan gemaakt worden met je tekst naar keuze en dit kost dan €24,95. 
Wat vind jij van dit soort wandborden?

26 opmerkingen

 1. Ziet er leuk ui! Helaas hangt m'n kamer al mega vol met zulke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg! Zoiets zou ik wel willen voor in de gang of woonkamer. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk!
  De quote erop is ook zeker mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie quote erg leuk aan de muur lijkt mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie quote. Jammer dat mijn muur al zo bomvol hangt.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee,
  vooral super dat je alles zelf hebt kunnen kiezen (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het heel erg mooi! Ook de quote die erop staat spreekt mij erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk ding! Zou ik wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie tekst en geeft de kamer net wat extra's.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooi bord :) ik hou van quotes, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem erg mooi, maar ook vooral de quote!
  en het is helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat een mooi bord! Leuk dat je zelf kan bepalen welke zin of quote je erop wilt laten zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou echt van dit soort borden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie quote! Gaaf als je dit zo in je woonkamer kunt hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie quote en gaaf bord zo! Nice :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie quote! Ik vind alles met zulke mooie quotes wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat je zelf een quote kan uitkiezen, er zijn er zoveel dat ik niet zou kunnen kiezen haha. Hele mooie quote heb jij iig uitgekozen, staat echt mooi zo een groot bord.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige tekst heb je uitgekozen, hier hou ik wel van. Handig dat je het naar eigen wens kon laten maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. mooie tekst, heel erg mooi voor op de muur

  BeantwoordenVerwijderen