Opgemaakt September 2013.Voorheen bewaarde ik de producten die ik op had gemaakt nooit, maar aangezien ik zelf opgemaakt artikelen altijd erg leuk vind om te lezen besloot ik om ze deze maand maar eens te bewaren. Want als ik het leuk vind om te lezen ben ik vast niet de enige. Ook is het aan het eind van de maand wel erg leuk om te zien wat je nou allemaal hebt opgemaakt.


Laten we beginnen met de nagelproducten. Links ligt een lakje wat eigenlijk nog helemaal niet op is, en ik heb hem zelfs nog nooit gebruikt. Dit lakje heb ik nu denk ik zo'n 3 maand in huis, maar ik kan hem niet eens gebruiken omdat hij zo stroperig is geworden. De dop van dit lakje sluit dan ook niet helemaal ''rond.''  en ik denk dat dat de oorzaak is. Dit is niet echt een bekend merk, ik kocht het bij een plaatselijk zaakje met wat nail-art spulletjes. 

Als tweede maakte ik twee nail-art stripers van het merk Kiss Nail-art op, en dit zijn zelfs twee van mijn eerste stripers geweest. Doordat het flesje nog gekleurd is lijkt het alsof er nog heel wat inzit, maar ik krijg er helemaal niets meer uit. Hele fijne stripers, en zeker aanraders om nog eens weer te kopen.

Het lakje van NYC in de kleur City Blackout is een simpele zwarte lak, en ook deze doet het prima. Ook een lakje wat ik zo weer zou kopen als ik een nieuwe zwarte nodig ben.

Het lakje van Essence lijkt ook nog aardig vol te zitten, maar ook uit dit potje krijg ik niets meer. Gelukkig heb ik er hier nog één van, dus deze kan ik gewoon blijven gebruiken.

En als laatste qua nagelspullen de Nail Drying Spray van Pretty Perfect. Ik heb er hier nog één van liggen, en ondanks dat hij mijn nagellak niet heel erg veel sneller doet drogen werkt hij wel een beetje en maak ik de andere nog gewoon op.En dan de producten voor onder de douche. Ik heb deze maand hier helemaal niet zoveel van opgemaakt, maar dat komt omdat ik heel veel nieuwe producten heb getest en dus bij de meeste pas halverwege ben.

De Oriflame Sparkle in Paris douchegel zag ik in het boekje staan en de geur sprak mij erg aan, waardoor ik hem heb besteld. Dit is zowel een douchegel als badschuim en ik vond deze heerlijk. Zeker een aanrader.

Het Andrélon iedere dag 1 minuut masker is een heerlijk masker wat ik dan ook bijna elke dag heb gebruikt. Ik ben inmiddels ook bijna door mijn tweede tube heen dus het word tijd dat ik hem weer aanschaf.

De Oriflame Milk & Honey bodyscrub is zeker weten mijn favoriete scrub aller tijden. De substantie is echt precies goed, de geur is heerlijk en de werking is geweldig. Ik ga deze zeker nog eens aanschaffen.

En als laatste qua huid/haarproducten de Clearasil wash & mask. Dit is een wash waarmee je je gezicht kan reinigen tegen puistjes en dergelijke. Je kunt het ook als maskertje gebruiken en dat was dan ook mijn favoriete manier om hem te gebruiken. Heel erg fijn en deze deed wel degelijk wat tegen de puistjes, zeker een aanrader en ik wil deze graag nog eens aanschaffen.En dan de verzorgingsproducten en ook nog één product die ik eigenlijk onder de douche heb gebruikt.

Links zie je de Kruidvat hair repair hot oil. Dit komt normaal in een setje met vier à vijf tubes. Ik heb er al eerder wat meer opgemaakt maar deze heb ik toen ik mijn opgemaakte producten nog niet bewaarde weggegooid. Ik vind ze niet heel erg bijzonder, maar ze maken mijn haar wel net even wat verzorgder.

De Bella watjes van de Action zijn gewoon prima watjes, lekker goedkoop en ze doen wat ze moeten. Deze koop ik vrijwel altijd wanneer ik watjes gebruik.

De Onyx oog & make-up reinigingsdoekjes heb ik nu nog opgemaakt, maar als je mijn battle tussen de Nivea reinigingsdoekjes en deze van Onyx weet je welke ik fijner vind. Voortaan ga ik dan ook meer die van Nivea aanschaffen, al gebruik ik deze van Onyx wel voor het verwijderen van swatches.

De Goldwell Resoft & Color live conditioner is een soort leave in conditioner, en deze zorgt er vooral voor dat je haar beter is door te kammen. Ontzettend fijn product en zeker de moeite waard om eens te proberen.

De Pearl drop tandpasta komt ook van de Action vandaan, en deze is erg fijn. Goedkoop en hij is lekker fris, niet té scherp wat natuurlijk ook niet fijn is bij een tandpasta.En dan nog wat make-up producten. Dit heb ik niet echt veel opgemaakt, en het zijn dan ook puur wat basisproducten.

Links de Giordani Gold Mineral Therapy Foundation. Dit is echt een ontzettend fijne foundation en ik gebruik deze erg graag. Ik heb er nog eentje van liggen, dus ik kan hem nog gewoon gebruiken. Ook zeker een aanrader dus.

De Essence Maximum Definition mascara is een mascara die ik een lange tijd elke dag heb gebruikt, maar toen begon ik wat andere mascara's fijner te vinden en heb ik hem veel minder gebruikt, maar nu heb ik hem toch maar opgemaakt. Prima mascara voor de prijs, maar ik ga hem momenteel niet weer aanschaffen. 

En de Essence Stay Natural concealer is ook een concealer die ik in het begin prima vond, maar na hem een paar keer te hebben gebruikt moet je steeds vaker draaien om er wat uit te krijgen, en hij gaat ook heel erg snel op. Deze ga ik dan ook niet weer aanschaffen.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

27 opmerkingen

 1. Wauw wat veel spulletjes heb je opgemaakt zeg! Ik heb voor mijn doen ook alweer aardig wat dingen opgemaakt maar die zie je binnenkort in een video verschijnen op mijn site. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt veel opgemaakt zeg! Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Onyx doekjes echt super fijn! Leuk om te zien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is inderdaad leuk om te zien wat een blogger allemaal op gemaakt heeft. Ik gooi dat van mij altijd gelijk weg. Fijne producten, ik gebruik zelf geen nail drying spra's omdat ik er niet in geloof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten heb je opgemaakt!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love the NYC polish. I got myself Midnight Amethyst but City Blackout is on my wish list now.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bewaar het nog steeds niet haha. Maar je hebt zeker veel opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! Die colour & go van essence heb ik ook, die is mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw jij hebt veel mooie spullen opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het andrelon masker lijkt me fijn. Je hebt veel opgemaakt, mij lukt dat nooit zo goed, dan heb ik vaak alweer iets nieuws gekocht;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke post (:
  Ik hou zelf van die make-up doekjes en oranje mascara die je hebt,
  die had ik zelf ook al eens gekocht!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt allemaal best goed! Ik hou van Oriflame douchegel c: Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk om te zien en wat heb je ook veel opgemaakt! Ik ben nu ook telkens de producten die ik opgemaakt hebt aan het verzamelen, maar het wil niet echt opschieten haha. Wat jammer dat de Nail Drying Spray niet zo heel erg goed werkt. Ik heb hem hier zelf ook liggen, maar nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het ook altijd leuk om te zien wat iemand zoal opmaakt aan beauty producten :) Je hebt best veel opgemaakt trouwens, die douchegels van Oriflame lijken me trouwens erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel spullen heb je opgemaakt. Die hair repair hot oil lijkt mij wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel wat spullen heb je opgemaakt. Sommige gebruik ik ook

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Weer wat nieuwe merken ontdekt tussen jouw opgemaakt. Laatst heb ik een body lotion leeg gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat veel spullen heb je opgemaakt. Zitten fijne producten tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuk artikel :) Je hebt echt goed alles bewaard wat je hebt opgemaakt. want ik zou het echt niet meer weten, ik gooi alles gelijk weg.

  Liefs
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk om te lezen! Veel producten, ik vergeet zelf vaak opgemaakte producten te bewaren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk om te zien! Ik heb deze maand eigenlijk bijna niks opgemaakt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die van Oriflame lijkt mij heerlijk! Ik maak altijd weinig op (ik vind dat zonde), maar toevallig heb ik de oogschaduwbase van Essence opgemaakt en uiteraard opnieuw gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. leuke producten heb je opgemaakt. de De Oriflame Sparkle in Paris douchegel lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen