Vip Box September.Over de vip box van vorige maand was ik ontzettend enthousiast, en toen de box deze maand weer werd bezorgd was ik dan ook ontzettend benieuwd naar wat er in zou zitten.
Toen ik de box opende zag ik nadat ik het blaadje met daarop de productnamen en dergelijke er af had gehaald het volgende. Een boel mooie producten en de bescherm frutsels.En dan de inhoud van de box. Links zien jullie een kortingscode voor gratis bh-clips bij bestelling bij bh-bandjes.nl en daaronder ligt een waardebon van €5,00 voor de John Frieda webshop. Altijd leuk natuurlijk, aangezien ze hier van allerlei leuke merken verkopen. Daarna vielen mij de bh-bandjes op. Deze zijn doorzichtig en kun je dus bijvoorbeeld vast maken aan een strapless bh. Naar mijn mening wel erg handig, dan heb je er niet zoveel last van dat die afzakken. Dan zie ik twee lakjes van Guylond Paris. Hier lijken de kleurtjes donker paars en zwart, al is de ene licht paars en de andere donkerpaars. Twee mooie kleurtjes voor de komende tijd, hier ben ik erg blij mee! Van Da Vinci zitten er ook twee prachtige producten in, namelijk de schuin afgesneden kwast en een pracht oogschaduw. Morgen kunnen jullie van drie producten uit de box een review vinden, waaronder deze oogschaduw. Ook de Me Me Me highlighter is prachtig, en dit is mijn favoriete product uit de box! Als laatste bevat de box nog een doorzichtige lipgloss van het merk BeautyUK, wat natuurlijk altijd van pas komt!

Al met al ben ik erg blij met de producten en ben ik nog niet van plan mijn abonnement op de Vip box op te zeggen. De Vip box kost €12,50 per maand en dit is elke maand op te zeggen.

Wat vind jij van de inhoud van deze box?

28 opmerkingen

 1. leuke makeup inhoud

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel enthousiast van deze box word
  de kwast lijkt me wel wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet blown away, maar er zitten leuke producten bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meh, vind het geen leuke box en zou er dus ook geen 12,50 voor betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige inhoud! Leuk dat je zoveel make-up producten krijgt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word er niet heel wild enthousiast van. Bijvoorbeeld de bh-bandjes en de lipgloss zijn voor mij geen aanvulling. Maar ik ben wel heel benieuwd naar de MeMeMe highlighter en de Da Vinci producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die box echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De highlighter van mememe is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook ontvangen! Ik vind de inhoud best leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat deze box een hele mooie inhoud heeft! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke dingen zitten erin! Toch zou ik geen abonnement nemen, omdat ik niet zo van de beauty ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor je leuke reactie, erg leuke blog heb je! Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke inhoud, ik vind t ook echt n voordeel dat ie per maand opzegbaar is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de inhoud niet super eerlijk gezegd, maar jij bent er blij mee en daar gaat het om hihi. Wel leuk dat je het met ons deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heel mooie box! die highlighter is prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om de inhoud te zien, de 2 lakjes vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze box kende ik nog niet, maar erg leuke producten! Niet van die doorsnee producten, maar leuke producten om lekker uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik was al opzoek naar zo een box om te abonneren en ik denk dat deze hem wordt, de inhoud is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. leuke inhoud hea, ik heb hem ook binnen ben er erg blij mee, ik zie dat we verschillende kleurtjes hebben haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Niet echt overtuigd.. Maar het kan niet elke editie feest zijn, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is niet heel veel wat erin zit maar wel leuke spulletjes. Vooral die highlighter lijkt me heel mooi. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind de lakjes het leukste verder ziet het er wel aardig uit.

  BeantwoordenVerwijderen