Zinzi Fab In Jade & Hot In Pink Nail Polish.


Als het om non-budget sieraden gaat is Zinzi toch wel één van mijn favoriete merken. Onder andere heb ik hier mijn horloge van, welke ik nog altijd elke dag met veel plezier draag, en ga zo maar even door. Toen ik deze leuke actie zag waarbij je een lakje kreeg bij elke €40,- die je uitgaf aan Zinzi sieraden wilde ik de lakjes graag hebben. Maar om nou eventjes €80,00 aan sieraden uit te geven om dan de twee kleurtjes te krijgen, dat leek me niet zo'n goed plan. Ik heb de lakjes dan ook laten staan, maar toen mijn schoonzus met de lakjes in huis kwam was ik natuurlijk hardstikke blij dat ik ze toch heb kunnen krijgen.
De lakjes zijn in slechts twee kleurtjes te vinden, en beide vind ik ze erg mooi. De kleurtjes zijn wel vrij simpel, maar het zijn naar mijn mening wel kleurtjes waar iedereen wat aan heeft. Roze en mintgroen.

De kleur Hot in Pink leek dekt met één laagje nog niet genoeg, en hij lijkt hier zelfs een beetje mat op te drogen. Ik ben persoonlijk meer fan van glanzende lakjes, dus hier baalde ik dan ook wel een beetje van.Tót dat ik een tweede laagje aanbracht, en hier is de lak totaal niet matt meer. Ik was dan ook aardig opgelucht en vooral erg tevreden over het resultaat. Ik vind twee laagjes prima dekken, maar een derde laagje kan nog van toepassing zijn mocht je dat écht nodig vinden.

De droogtijd van de lakjes is prima, niet ontzettend kort, maar ook zeker niet lang. Een normale wachttijd die prima te doen is zonder je nagellak binnen een kwartiertje te verpesten.En dan Fab in Jade. Net als bij het mintgroene lakje wat ik een tijdje geleden van China Glaze had, was ik benieuwd in hoeveel laagjes deze kleur zou dekken. 

Bij het eerste laagje leek deze kleur al een stuk minder mat dan Hot in Pink deed, al was ik er al van uit gegaan dat ook deze kleur gewoon een glanzende kleur was. Opnieuw dekt hij niet voldoende in één laagje, maar hij stelt me ook zeker niet teleur. En dan twee laagjes. Zo vind ik de kleur ontzettend mooi, en hij is zó fel! Hij lijkt dan nu ook wat meer blauw dan mintgroen, maar wauw, ik vind hem prachtig. Dit kleurtje is dan ook zeker mijn favoriet van de twee, al is Hot in Pink op zijn eigen manier ook ontzettend mooi.

Ik ben benieuwd of Zinzi in de toekomst nog meer nagellakjes uitbrengt, maar voor nu zijn het enkel deze twee kleurtjes welke verkocht worden.

De lakjes zijn enkel verkrijgbaar wanneer je €40,00 aan Zinzi sieraden uitgeeft, en dat is dan ook het enigste nadeel.
Wat vind jij van deze kleurtjes?

31 opmerkingen

 1. They are very pretty and bright both of them :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze er best leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze glanzen heel mooi! Leuke kleuren..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! :D vooral de eerste :D liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Fab in Jade erg mooi, wel jammer dat je twee laagje moet aanbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke lakjes, mooie kleurtjes ook. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kleurtjes! Vooral Hot Pink!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het mintgroene lakje echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes! Ik wist ook helemaal niet dat Zinzi nagellak had!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kleurtjes (:
  De groene vind ik mooist!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. i love the color of those nail polish :)

  xoxo,
  SHERLAINE
  .never settle for less.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw, twee, stuk voor stuk, prachtige kleuren.!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het mintgroene lakje vind ik erg mooi! Ik heb zelf 1 ketting van Zinzi die ik super mooi vind, maar zou nog wel wat sieraden van Zinzi aan de collectie toe willen voegen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke kleurtjes! het lakje zelf ziet er ook mooi uit op de nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mintgroen vind ik echt een supermooie kleur voor de nagels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. het zijn moooie kleurtje, super leuke cadeautjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke lakjes! Vooral Hot in Pink vind ik heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat grappig dat ze nu nagellak erbij geven! leuke kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat ze met nagellak komen en nog leuke kleurtjes ook! de Mint kleurige vind ik 't mooist :D Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De mint kleurige lijkt een dupe van Max Factor Cool Jade te zijn. Het zijn verder mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen