Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint in Papaya.De afgelopen tijd heb ik veel nagellakjes weggegooid, maar toch bleven er mooie, nieuwe kleurtjes bijkomen. Zo kreeg ik van de webshop BonBeauty dit mooie lakje van Barry M opgestuurd en deze voegde ik met plezier toe aan mijn nagellak stash. Dit is dan ook tevens mijn eerste product van Barry M en ik ben dan ook erg blij dat ik deze heb mogen ontvangen.

Ik ontving de Barry M Hi-Shine Nail Paint in de kleur Papaya. Dit is een peachy kleur en eigenlijk had ik er hier nog vrij weinig van. De kleur vind ik desondanks prachtig en ook naar de gel finish was ik erg benieuwd.

Waar ik toch wel een beetje bang voor was, was dat het lakje niet zo goed zou dekken door de gelly structuur. Zo hebben een stel andere merken dan ook nieuwe gelly lakken in het assortiment waar dit het geval is. Toen ik begon met het lakken was ik dan ook blij verrast dat dit lakje een vele betere dekking gaf, en die dekking was zelfs zo goed dat ik slechts één laagje heb aangebracht.Op bovenstaande foto is dan ook zichtbaar hoe het lakje er op mijn nagels uitziet na één laagje te hebben aangebracht. Ondanks dat mijn nagels heel erg kort zijn en mijn ringvinger na het ingescheurde incident nog niet helemaal bijgegroeid is vind ik het kleurtje prachtig. Hij valt dan ook wel redelijk op want hij is behoorlijk fel. Het kleurtje is dan ook echt een prachtige lak voor in de zomer, want deze kan ook erg mooi op de teennagels gedragen worden. Toch heb ik nooit een vast kleurenschema voor een bepaald seizoen en weet ik zeker dat ik dit kleurtje ook vaak ga dragen deze herfst.

Na mijn eerste Barry M lakje te hebben getest weet ik zeker dat ik er meer wil uitproberen. Het lakje dekt ontzettend fijn en ook is het kwastje prima. Niet te dik, niet te dun. De kleuren die ze in het assortiment hebben vind ik ook erg leuk en zelfs de prijs is goed te doen.

De lakjes van Barry M kosten €5,34 en zijn te koop op www.BonBeauty.nl 
Wat vind jij van deze kleur?

34 opmerkingen

 1. Ah best wel mooi kleurtje! Apart ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Peach is a beautiful color for you :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur en glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel een mooie kleurtje! :)
  Echt een kleurtje voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof kleurtje! Krijg er zin van in zomerrr haha. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi kleurtje! Wat fijn ook dat de dekking na één laagje al zo goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat ie goed dekt! Ik vind het een mooi kleurtje, ik zou het zelf dragen in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattig kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "De afgelopen tijd heb ik veel nagellakjes weggegooid". Wat?! Hahaha! Op zich wel een goed idee om plaats te maken voor de mooie lakjes. Deze is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, geen zorgen! De meeste lakjes waren echt lakken die vrijwel op waren (Ik wist niet dat ik nagellak op kon maken) of lakjes die ik echt nooit gebruikte. :)

   Verwijderen
 10. Wat een gaaf zomerkleurtje, valt lekker op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur! Toch zou ik deze eerder in de zomer gedragen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik draag ook gewoon lakjes wanneer ik wil :D wat maakt het nou uit of het een zomer/lente whatever kleur is ;) en ik vind hem mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtig kleurtje x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi kleurtje, daar houd ik wel van :D staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook een heel tof kleurtje is dit zeg! Ik kreeg een rood-roze van Yvonne, ben er ook helemaal verliefd op! wat een fijne lakjes :D Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is een bijzonder en mooi kleurtje. Fijn dat het na een laag goed dekkend is.

  BeantwoordenVerwijderen