Bijzondere notitieboekjes.Notitieboekjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar deze twee notitieboekjes vond ik toch wel erg bijzonder. Ken je de tassen van V&V? In deze tassen zit een soort 3D afdruk met daarop onder andere een stel handboeien en ook een pistool. Toen ik dit notitieboekje tegenkwam met een soortgelijke afdruk was ik meteen verkocht. Ook naar de waterproof notebook was ik erg benieuwd. Dit notitieboekje belooft onder andere regenbuien te overleven, en in eerste instantie had ik hier mijn twijfels over, totdat ik deze ging testen.


Dit gewapende notitieboekje is verkrijgbaar met drie verschillende opdrukken: een granaat, een mes en een pistool. De boekjes hebben ook alledrie een verschillend soort papier: Het notitieboekje met het geweer bevat leeg papier, de versie met de granaat lijntjes en die met het mes bevat ook lijntjes. De drie notitieboekjes bevatten ook nog een ringetje waarmee je hem volgens de site aan je broek kan hangen. Wat ik erg leuk vind aan de bladzijdes is dat wanneer je deze opent je als eerste deze schietschijf ziet. Deze sluit natuurlijk erg goed aan bij het geweer en omdat je hem hier in eerste instantie op opent vind ik het een erg leuk idee voor het begin van het boekje.


En dan de bladzijdes. Deze bladzijdes zijn gewoon wit, al zijn de bladzijdes 1,5x dikker dan normaal papier. Om het witte vlak zit ook nog een zwarte rand waardoor hetgene wat je in het boekje noteert/afbeeld meteen een mooie 'lijst' heeft.En dan de waterproof notebook, deze is van een klein formaat waardoor je hem erg makkelijk in een wat kleinere handtas kan stoppen, en hij past ook nog eens in je broekzak. Het boekje is iets groter dan mijn Iphone 5 en ook iets breder. Dit boekje bevat 160 bladzijden met afscheurrandjes, dus wanneer je een blaadje nodig bent heb je geen gedoe met gerafelde randjes maar kun je hem erg netjes uit dit boekje scheuren. De bladzijdes voelen wat dunner aan dan normaal papier, al voelt het papier tevens toch vrij stevig. En dan natuurlijk het belangrijkste: Doet het boekje ook echt wat het beloofd te doen. Nieuwschierig als ik was schreef ik vlug met een balpen wat op een bladzijde, waarna ik het boekje een seconde of tien onder de kraan heb gehouden. En toen ik het boekje weer onder de kraan vandaan haalde en even droogmaakte was ik aardig verrast. Ik had niet verwacht dat het boekje echt waterproof zou zijn, want hoe kan dat nou? Maar toch bleek het waarheid. Het fijne is dat de letters zelfs niet uitlopen, en het lijkt dan ook alsof ik het boekje nooit in aanraking heb laten komen met de kraan.

Dit boekje is dan ook erg handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie aan het zwembad wat notities wilt nemen, want het is natuurlijk nooit leuk als deze door al het gespetter uiteindelijk onleesbaar worden. 

Ik ben erg tevreden over beide boekjes en ook zeker over de website waar ik deze vandaan heb. Deze boekjes komen van iCadeau en deze site heeft ook nog een Belgische variant wat iGadgets is.

Het Revolver Notitieboekje kost €14,95 en het Waterproof Notitieboekje kost €12,95
Wat vind jij van deze notitieboekjes?

28 opmerkingen

 1. Dat revolver boekje is zo leuk! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! Dat waterproof notitieblokje is toch wel een uitvinding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig dat ze waterproof zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. met die revolver vind ik erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hah, heel origineel ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat waterproof boekje is wel erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een grappige gadgets! Vooral het waterproof boekje vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van notitieboekjes! Die met het pistool is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha een waterproof notitie boekje? ZO handig. Ik zou willen dat mijn laptop waterproof was geweest, misschien dat ook maar uitvinden.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze echt super tof! Ik gebruik ook voor heel veel dingen een notitieboekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die met de revolver vind ik echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat waterproof ding vindt ik geniaal bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat laatste boekje is zo leuk! En lekker handig :D Ik had dit nog nooit gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ze zijn allebei echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die eerste ziet er gaaf uit! Die tweede lijkt mij ook erg handig, zeker met het buiige weer van deze tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Te grappig dat dit bestaat, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. super handig dat waterdichte boekje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het tweede boekje wel heel erg mooi en wat tof dat die ook echt waterproof is.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Veeeeeeeet! Heb alleen echt al téveel notitieboekjes haha. Die tassen zijn inderdaad gruwelijk tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb een notitieboekje van zon en maan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een geweldige notitieboekjes

  BeantwoordenVerwijderen