China Glaze Light As Air + Fang-Tastic.


De laatste tijd blijf ik maar naar mijn China Glaze lakken grijpen als het gaat om een nieuw kleurtje om mijn nagels  mee te voorzien. Toen ik zag dat China Glaze met een prachtige halloween-collectie kwam heb ik deze ook meteen besteld en werden deze mooie kleurtjes al snel bij mij thuis afgeleverd. Vandaag heb ik dan ook een notd met één van de prachtige kleuren uit deze collectie.
Fang-Tastic is een prachtige glitter topcoat uit de Monster Ball collectie welke roze, blauwe en groene glitters bevat. De lak geeft verder geen kleurtje af maar bestaat uit een doorzichtige basislak waar ik erg blij mee ben. Soms heb je namelijk wel eens een lak die ook nog een kleur afgeeft behalve de glitters en dit wil er vaak voor zorgen dat je een lak niet zo mooi over elke basiskleur kan aanbrengen.

Light As Air komt uit de Up&Away collectie welke bestaat uit een stel prachtige pastelkleuren waaronder deze mooie lichtpaarse lak, maar ook bevat deze collectie een heleboel fellere kleuren. Light as air is een vrij simpele lak en bevat dan ook geen bijzondere shimmers, maar het is een erg fijn lakje om als basis te gebruiken en het lakje heeft een mooie glanzende finish waar ik zelf altijd meer fan van ben dan een lak met een matte finish. Voor deze notd heb ik ten eerste slechts één laagje van light as air aangebracht. Zoals je kunt zien dekt hij niet helemaal in één laagje, maar aangezien ik ook fang-tastic aan wilde brengen en dit de niet dekkende plekken wel zou opvullen besloot ik om dan ook niet nog een laagje van deze lak aan te brengen.En ook van Fang-Tastic heb ik slechts één laagje aangebracht. Ik vind het effect van deze twee lakjes bij elkaar erg leuk en het ziet er vooral erg feestelijk uit. Mocht je Fang-Tastic nou helemaal dekkend willen hebben schat ik dat je wel een laag of drie/vier nodig bent, maar het is dan ook bedoeld als topper en niet als een volledig dekkende lak. Ik denk dat deze topper ook erg gaaf staat over een zwarte lak heen en dit wil ik dan ook zeker nog eens proberen.

China Glaze lakken zijn via verscheidene webshops te koop voor een prijs van €5,45 per stuk. Wat vind jij van de combinatie van deze twee lakken?

30 opmerkingen

 1. Ik vind Fang-Tastic er super gaaf uitzien! Echt een feestje op je nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De combinatie is erg leuk! Fang-Tastic is toch leuker dan ik dacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes, vooral het glitterlakje is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze beiden erg leuk! Vooral Fang-Tastic

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op de China Glaze lakken. Deze zijn beiden weer heel mooi. Leuke combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi leuk! Een feestje op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! De combinatie vind ik echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beide kleurtjes zijn erg leuk. Vooral ook de combinatie van de twee lakjes vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. pretty pretty !
  ik vind vooral de glitters heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk! ik vind vooral dat lichte lakje erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze staan ontzettend leuk samen! Ik zou Fang-Tastic graag in mijn eigen collectie zien! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie lakjes, vooral die glittertjes lijken me mooi over een zwarte of paarse nagellak ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi zijn ze! ik hou echt zo van China Glaze! Mijn favoriete nagellak merk ever! <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie lakjes, Fang-Tastic is super

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I too bought Fangtastic. It is gorgeous!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow Fang-Tastic ziet er heel leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke combinatie!!! Staat echt heel gezellig:D
  Super ook dat je maar 1 laagje nodig hebt van de lak, altijd fijn.

  BeantwoordenVerwijderen