Christian Quattro Eyeshadow Palette.


Het laatste product wat ik uit de afgelopen vip box wil reviewen is dit quattro eyeshadow palette van Christian. Christian was een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar de kleurtjes in dit palette spraken me erg aan en ik was er dan ook erg benieuwd naar geworden.  





Ik kreeg dit quattro eyeshadow palette in de kleur black. Dit palette bevat vier kleuren waar gemakkelijk een smokey eye mee te maken is. Wat ik wel jammer vind is dat de kleuren twee en drie erg dicht bij elkaar liggen en je ziet er dan ook weinig verschil tussen.

Het palette bevat ook nog een oogschaduwapplicator. Deze gebruik ik zelf vrijwel nooit en wanneer ik hem wel gebruik is dat enkel om de swatches te maken.




Wat wel erg gemakkelijk is aan de vormgeving is dat er op de voorkant staat aangegeven waar je welke kleur moet aanbrengen. Zo is het ook simpel om een smokey eye te maken als je niet zo goed welke kleur je waar moet aanbrengen.

De vormgeving van het palette vind ik verder prima. Het palette is zwart met een doorzichtig gedeelte waardoor je de kleurtjes kan zien. De tekst is er met wit en goud opgedrukt, en dat gouden maakt het dan ook net wat chiquer. Ik vind dit palette niet echt een dure uitstraling hebben, het is gewoon een overzichtelijke verpakking en je kan de kleuren gemakkelijk zien.




En dan de swatches. Links zie je één, waarna het naar rechts doorloopt tot 4. Ik heb onder de oogschaduws geen oogschaduwbasis aangebracht . Nummer één is een mooie highlight kleur en met oogschaduwbasis is dit pigment dan ook prima, al ben ik niet helemaal overtuigd. Zoals ook nu weer zichtbaar lijken de kleuren twee en drie erg op elkaar, al is drie net wat meer gepigmenteerd en over dit pigment heb ik dan ook niets op te merken. Nummer vier is ook erg goed gepigmenteerd en hier komen de glitters ook goed naar voren.

Wat ik wel erg jammer vind is dat je vooral bij nummer vier veel last hebt van fall out. Bij de lichte kleuren valt dit heel erg mee, en ik had het dan ook liever andersom gehad. Zwart poeder haal je namelijk minder makkelijk weg dan lichte kleuren.

Over het algemeen ben ik wel tevreden met dit palette en aangezien ik zelf slechts €12,50 voor de box heb betaald waarvoor ik vijf producten kreeg heb ik er voor dit bedrag weinig op aan te merken, maar het palette in de winkel kopen voor de normale prijs zou ik niet zo snel doen.

Het Christian Quattro Eyeshadow Palette kost €9,95.
Wat vind jij van dit palette?

10 opmerkingen

 1. Mooie kleuren, helaas vind ik de zwarte kleur er iets te donker bij..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er mooi uit, zelf ben ik liever van een bruine dan een zwarte smokey (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de verpakking echt heel leuk! De kleurtjes zijn niet superspeciaal, maar dit is wel echt zo'n palette dat heel leuk staat in je stash :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette! Ik snap dat je hem wel iets te duur vind voor de prijs, maar de pigmentatie is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf vind ik het niet wow, omdat de twee kleuren veel op elkaar lijken (van mij mocht wel iets meer verschillen van elkaar) en het is je betaald nog best wel veel voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleuren zien er mooi uit! Jammer dat ze zo korrelig zijn :( Maar goed, de hele box was toch maar €12,50 ;) Voor de prijs van € 9,95 zou ik misschien liever iets anders uitkiezen inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn voor mij niet echt kleuren die ik zelf snel zou gebruiken, maar ik vind ze er wel heel erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit! Voor 9,95 kun je wel mooiere palette's scoren vind ik zelf. ;) x

  BeantwoordenVerwijderen