Favorieten September 2013.Iedere maand varriëren mijn favorieten weer. Ik gebruik bepaalde producten vrijwel dagelijks, maar ik heb ook dagen waarin ik mijn hele dagelijkse routine omgooi en een stel andere producten gebruik. Toch heb ik een laatje waar mijn favoriete dagelijkse producten van dat moment inliggen, en na mijn opgemaakt artikel van September een paar dagen geleden is het vandaag de beurt aan mijn favorieten van September.


Laten we maar gelijk  beginnen met de meeste basisproducten. Als het om foundation ging ging ik deze maand graag voor de L'orea nude magique eau de teint foundation. Dit is een lichte foundation en ik vind het persoonlijk dan ook nog een stukje fijner dan een foundation. Dan volgt mijn enige en dan ook favoriete highlighter: de Me Me Me beat the blues highlighter in oyster gold. Op mijn ogen droeg ik deze maad vaak de be loud oogschaduw duo's, dit zijn twee duo's in vrij lichte kleuren en je kan er dan ook een prachtige subtiele look mee maken. Oogpotlood droeg ik deze maand ook niet elke dag, dit verving ik door de Catrice inside eye highlighter, en op mijn wangen droeg ik vaak de prachtige Etude House blusher, elke keer als ik hem gebruik blijf ik de verpakking en de vormgeving van het poduct prachtig vinden.Qua lipverzorging heb ik maar liefst drie producten. Links de Nivea lip butter in vanila & macademia. Het is al weer een tijd geleden dat ik deze heb gekocht, maar vooral nu het wat kouder word vind ik deze fijne warme geur heerlijk. De lip butter maakt mijn lippen ook ontzettend zacht, wat natuurlijk altijd fijn is. De baby lips in pink punch vind ik ook erg fijn. Deze lippenbalsem van Maybelline ruikt niet alleen heerlijk, hij geeft ook nog een mooie lichtroze teint af. En als laatste mijn eerste Chanel lipstick. Dit is de kleur sourire en deze draag ik dan ook bijna dagelijs.En als het om shampoo gaat kies ik voor deze Toni & Guy Cleanse shampoo en conditioners. Toni & Guy is nog niet zo lang bij het kruidvat verkrijgbaar, althans bij ons niet, en toen ik de producten zag heb ik ze dan ook meten meegenomen. Deze shampoo en conditioner vind ik erg fijn en ik ben dan ook blij dat ik ze heb meegenomen.

En dat waren alweer mijn favorieten van de afgelopen maand. Wat waren jouw favorieten de afgelopen maand?


31 opmerkingen

 1. Leuke favorieten, de foundation lijkt me heel fijn. Deze kende ik helemaal nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Ik ben benieuwd naar die foundation (: xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien dat je ook budgetproof producten tussen je favorieten hebt staan :D Ik ben ook fan van die Catrice highlighter! Prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat zijn fijne producten. Ik ben zelf nog steeds benieuwd naar de Baby Lips.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay, Toni&Guy, zeker weten ook mijn favoriet van deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die babylips is leuk! Daar wil ik wel een review van zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die staat toevallig al online! (http://www.elegantic.nl/2013/09/maybelline-babylips.html?m=1)

   Verwijderen
 7. Fijne favorieten, ben ook wel benieuwd naar de foundation :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke favorieten! Die nivea lip butter is idd heel fijn! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke favorieten! Ik wil ook Babylips, ben echt al in meerdere winkels geweest maar nergens liggen ze nog. Waar heb jij hem vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze gekregen maar weet wel dat deze online besteld zijn. Diverse webshops verkopen ze al! (:

   Verwijderen
 10. Baby Lips sticks vind ik er altijd zo leuk uitzien :D Heb ze nog nooit geprobeerd eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Stuk voor stuk mooie favorieten! Het valt niet dikwijls voor dat de favorieten van een ander mij allemaal ZO aanspreken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige producten! Jammer dat ze een keer op gaan hè. Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de Etude House Blusher en de lichte foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er super uit! Het zijn goede producten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil de babylips zó graag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die lipbutter is zo lekker :) gebruik hem ook vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Toni and Guy is zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ohh Toni & guy! Ik lees er veel over maar heb het nooit geprobeerd, ben wel erg nieuwsgierig :P
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel leuke favorieten!
  De Nivea lip butter vind ik ook super met dit weer.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele leuke favorieten! Ik vind de Essence be loud! oogschaduw duo´s er heel erg mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fijne favorieten heb je uitgekozen! de highlighter van Me Me Me vind ik ook echt geweldig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een fijne favorieten. Ik ben nog steeds benieuwd naar de Baby Lips! Die shampoo van Toni & Guy lijkt me trouwens ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Babylips! Iets in mij spreekt me tegen om zo´n klein artikel via internet te bestellen, maar zodra ze hier in de schappen liggen ga ik inslaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. mooie favorieten heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke favorieten, ben nu toch wel heel erg benieuwd naar de foundation van L'Oreal!

  BeantwoordenVerwijderen