Hema Blusher 01.


Toen ik deze week de Hema binnen wandelde zag ik het nieuwe assortiment liggen. Ik vind de producten er allemaal erg leuk uit zien, maar het was voor mij niet echt vernieuwend en ik nam dan ook uit de nieuwe collectie enkel deze blush mee. De blush heeft niet alleen een prachtige kleur, ook het patroontje sprak mij erg aan. 
De blush is verkrijgbaar in twee kleuren, waarvan ik nummer 01 heb. Dit is een prachtige zalmroze/koperen kleur, de andere variant is een mooie roze teint. Aangezien de koudere dagen er toch weer aankomen vind ik een warme teint dan net wat mooier, en dat maakte voor mij de keuze tussen deze twee prachtige blushes erg gemakkelijk.

Het barok-achtige printje vind ik ook erg mooi. Het is dan ook niet zo dat deze print na één à twee keer verdwijnt. Het is gelukkig echt een opdruk en geen overspray. Oversprays vind ik dan ook altijd erg vervelend, want het is natuurlijk leuker om een lange tijd van een mooie print te genieten dan slechts een paar keer.

Op mijn hand is de kleur al prachtig. De peachy tint bevat prachtige shimmers die niet té overheersend zijn. Ik ben dan ook niet fan van té shimmerende kleuren, al is een beetje shimmer natuurlijk altijd welkom. De kleur lijkt op mijn hand een beetje peachy met een gouden shimmer, al is van de shimmer op mijn wang niet heel veel meer terug te zien.


En zo ziet de kleur er dan ook uit op mijn wang. Het geeft een mooie, gezonde glans en het is niet té overheersend. Nu moet ik zeggen dat ik op deze foto van mijzelf al vrij rode wangen heb, dus normaal is de kleur iets meer peachy dan hoe hij hierboven is.

Hema heeft momenteel ook een leuke actie als het gaat om make-up. Bij aankoop van 2 producten krijg je 10% korting, bij aankoop van 3 producten krijg je 20% korting en bij aankoop van 4 producten krijg je 30% korting.

De Hema blusher kost zonder korting €6,50
Wat vind jij van deze blush?

27 opmerkingen

 1. Erg mooie blush! Ik vind de print ook erg leuk, :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem wel mooi. Vera zei dat hij juist oranje is, valt wel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige blush! Het patroontje is ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem echt heel mooi! Het patroontje is leuk, maar hij is ook wel erg goed gepigmenteerd! Goeie aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw mooie blush! Het patroon is zó mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blush, ik vind de nieuwe spulletje bij de hema erg leuk! Deze kleur staat je goed, ziet er mooi natuurlijk uit;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie blush, dat printje geeft het net iets extra's.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou ook wel voor een blush als deze kunnen vallen. Erg mooie kleur ook.

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze blush ook! Super fijn is die! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hema make-up altijd tegenvallen voor de prijs die je ervoor betaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een hele mooie blush, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aparte blush! Zitten mooie shimmers in

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De moeite waard! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een ontzettend mooie blush waar veel pigment afkomt. Staat jou ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind hem vooral in de verpakking erg mooi, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie blush, hij zou voor mij alleen iets te licht zijn denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooie blush! mss toch eens langsgaan bij de hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is een erg mooie brush! Hema blijft de laatste tijd afkomen met prachtige designs van blushes.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de blush er qua uiterlijk zo leuk uitzien met het patroontje erop. Bij jou vind ik hem ook erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen