Hema Wet & Dry Baked Eyeshadow Palette 05


De make-up van de Hema is er de laatste tijd niet goedkoper op geworden. Zo kost een blush al gauw meer dan €6,00 en betaalde ik voor dit oogschaduwpalette ook nog wel een aardig prijsje. Toch vind ik de make-up wel erg fijn, en toen mijn ogen op dit prachtige oogschaduwpalette vielen moest ik deze wel meenemen.
Dit wet & dry baked eyeshadow palette is er niet alleen in deze bruintinten, maar is verkrijgbaar in nog een aantal andere kleuren. Dit palette heeft geen naam maar enkel een nummer: 05.

Dit palette bevat vier prachtige beige/bruinteinten die erg makkelijk met elkaar te combineren zijn. Vooral de onderste twee kleuren vind ik erg mooi door de prachtige shimmers die de kleurtjes beide bevatten.

Het palette bevat ook nog een sponsapplicatortje. Deze heeft aan de ene kant een normaal 'kwastje' en aan de andere kant is deze wat dunner en langwerpiger. Ik gebruik deze kwastjes zelf vrijwel nooit, maar toch moet ik zeggen dat de langwerpige kant wel erg handig is.


Op de achterkant van het palette staan de vier kleuren ook nog eens genummerd, met daaronder een afbeelding. Hier staat op waar je de kleuren kan aanbrengen, erg handig dus als je niet goed weet hoe je de met de kleuren een mooie look kan maken.


En dan de swatches van de kleuren. De twee kleurtjes links zijn prima gepigmenteerd, ondanks dat het lichte kleurtjes zijn. Ik heb hier dan ook wel een oogschaduwbasis onder gedaan en de kleuren lichtjes aangebracht met de sponsapplicator die erbij zat. 

De twee bruine kleuren zijn toch wel de best gepigmenteerde kleurtjes. De glitters vind ik wel een beetje weggevallen, en vooral wanneer ik deze aanbreng op mijn oogleden zijn de glitters nog nauwelijks zichtbaar. Toch een minpuntje, want de glitters maakten het juist net wat leuker. Desondanks zijn het twee prachtige kleuren en is het gemakkelijk om een mooie look met deze oogschaduws te maken.

Momenteel is er een leuke actie bij de Hema waardoor je nog korting krijgt over je aankopen. Bij aanschaf van twee make-up producten is dit 10% korting, bij aanschaf van drie make-up producten is dit 20% korting en bij aanschaf van vier make-up producten is dit 30% korting. 
Het Hema Wet & Dry Baked Eyeshadow Palete kost €9,00. Wat vind jij van deze kleurtjes?

25 opmerkingen

 1. Dit is echt te grappig, deze had ik vorige week bijna meegenomen, maar ik had te weinig cash bij me. Sindsdien vergeten :') Ik vind de kleuren erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd van dit soort kleuren! M'n stash puilt ervan uit met aardetinten hihi.. Prachtige kleuren ^^ Hoe zit het met fall-out?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vind het een beetje prijzig voor een hema palette.. ;) met maar 4 kleuren..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het palette er goed uit zien! Heb alleen geen 9 euro er voor over, omdat Hema eigenlijk in mijn hoofd bekend staat als budget merk. Vind het maar raar dat ze hun prijzen zo omhoog doen! Voor die euro meer koop ik dan liever een Sleek palette, dan heb je nog veel meer oogschaduwkleurtjes ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker mooie oogschaduw! Vooral de donkerste kleuren uit het palette vind ik er erg mooi uitzien.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi palletje! Ik hou van zulke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi palette! Zijn echt kleurtjes die ik zou gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleurtjes vind ik erg mooi! Mooi palette!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé, dat ziet er best goed voor een HEMA palet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie donkere kleurtjes zeg. Leuk voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Redelijk goede pigmentatie en mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi palette, de kleuren zien er goed uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hema inderdaad steeds duurder worden, jammer!
  Maar wel mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er een mooi palette uit!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh mooie kleurtjes, mijn favorieten! Ik koop ook vaak oogschaduw bij Hema, ga weer eens kijken. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb zo'n palette ook eens in het verleden gehad, maar ik vond de pigmentatie tegenvallen. Bij jou ziet de pigmentatie er oké uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb ze ook en gebruik ze erg graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de kleuren heel erg mooi in dit palette en de pigmentatie ziet er ook erg goed uit. Wat een fijne actie ook die de Hema nu heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het een erg mooi palet en helemaal super dat je nu ook nog eens korting krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ondanks dat ik het palette zo op het oog mooi vind ben ik toch wel erg blij dat ik hem niet genomen heb, had meer glitters verwacht en dergelijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lijkt me een mooi palette! Jammer dat de shimmer wel wegvalt

  BeantwoordenVerwijderen