Katy Perry Killer Queen.


Na haar geuren 'Purr' en 'Meow' kwam Katy Perry opnieuw met een nieuwe geur. Dit is de geur Killer Queen en na de twee kattenflacons is dit een hele vernieuwing.


Niet alleen de flacon is prachtig, zo is dit ook het geval bij de verpakking. Het is vormgegeven als een soortgelijke troon als die waar zij in de campagne opzit. De gouden details komen ook weer terug in de flacon zelf en op de achterkant staat de slogan van het parfum 'Own the throne.' nog eens afgebeeld.

Persoonlijk vind ik het dan ook niet alleen belangrijk dat de flacon er goed uitziet, want wanneer een verpakking er ook goed uit ziet word ik sneller benieuwd naar het parfum want als ik alleen de doos zie weet ik natuurlijk nog niet meteen hoe de flacon is. 

Het heeft bij mij dan ook een tijdje geduurd voordat ik Killer Queen heb aangeschaft. Ik had hem al meerdere keren geroken in de winkel, maar toch twijfelde ik telkens. Tot afgelopen week, toen ik het parfum toch maar aan heb geschaft, en daar heb ik zeker geen spijt van.Zoals ik al zei vind ik niet alleen de verpakking erg mooi, de flacon is nog vele malen moier. Ik vind het persoonlijk lijken op een edelsteen. In de campagne zit deze flacon dan ook bovenop haar staf waardoor het er nogal magisch uitziet.

Het geen wat ik erg mooi vind aan de kleur van het parfum is de overloop. Vooral wanneer je hem in het licht houd zie je dat de kleur van rood overgaat naar oranje, en zo langzaam naar wit. 

De gouden dop vind ik ook goed passen bij de rode kleur. Het is een niet té kitschy gouden kleur maar een goud-teint die er echt goed bij past.
Wanneer je de dop eraf haalt staat er ook nog eens met zwarte letters de tekst 'Killer Queen - Katy Perry.' een klein, maar toch opvallend detail. Deze tekst staat namelijk ook in de gouden dop gegraveerd.

En dan het geen wat toch het belangrijkste is aan een parfum: de geur. Killer queen is een krachtige, warme, vrouwelijke geur die ik persoonlijk erg lekker vind. Het is geen geur die ik echt in de zomer zou dragen, maar voor de komende koudere dagen vind ik hem heerlijk.

Het komt bij mij ook niet zo vaak voor dat een geur gedurende de dag blijft hangen, maar bij Killer Queen ruik je hem toch na een lange tijd nog. Ik moet hem wel even bijwerken gedurende de dag, maar dit is met één spuitje weer gedaan. 

De topnoten: Bergamot, pruimen en wilde bessen.
De hartnoten: Rainbow plumeria, Arabische jasmijn en rode fluweelbloemen.
De basisnoten: Patchoeli, Praliné en Kasjmier.


En het leukste aan deze geur is dat het helemaal niet veel kost om deze heerlijke geur te kunnen bemachtigen. De geur is verkrijgbaar in meerdere hoeveelheden waarvan ik zelf de 30 ml versie heb. Killer Queen is dan ook zeker betaalbaar om er iemand eentje cadeau te doen. Ook hoort er bij deze geur een body lotion en een shower gel, die ook goed betaalbaar zijn.

Eau de Parfum 15 ml € 17,50

Eau de Parfum 30 ml € 27.50
Eau de Parfum 50 ml € 37,50
Eau de Parfum 100 ml € 49,50

Wat vind jij van Katy Perry's nieuwste geur Killer Queen?

30 opmerkingen

 1. Dit lijkt mij een hele lekkere parfum en de flacon vind ik er ook zo mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt benieuwd geworden naar deze parfum ik moet hem is gaan ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt me erg lekker! Ik ga er binnenkort eens aan ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KILLER QUEEN! MY FAVORITE! Ik heb hem ook al een aantal keer geroken bij de Kruidvat maar twijfel nog steeds om hem mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verpakking vind ik echt super! Vond hem toen ik hem laatst rook wel vrij sterk ruiken, maar ik twijfel nog of ik hem te sterk vind; vaak vervaagt de geur toch wel ietsjes gedurende de dag, dan is die misschien juist wel perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de verpakking zo mooi! Wel jammer dat hij niet rechtop kan staan, maar hij is wel heel speciaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij lijkt me erg lekker en hij ziet er echt heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de verpakking werkelijk prachtig! Ik twijfel nog steeds of de geur nou wel iets voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een heerlijk luchtje! Super mooi flesje ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Arghh, ik heb deze al bij zoveel bloggers gezien,
  ik MOET hem uitproberen!! Ik vind de flacon sowieso
  heel mooi c: Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben heel benieuwd naar de geur! Fijne review! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet hem nog ruiken, ben wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me erg lekker. Fijn artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het flesje is inderdaad prachtig!! Ik ben wel benieuwd naar de geur nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb hem bijna gekocht, maar vond 17,50 toch net iets te prijzig voor een 15 ml flesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb deze laatst in de winkel geroken en ik vond 'em zo lekker! Zeker iets voor op mijn wishlist. X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb hem nog niet geroken maar de campagne foto is erg prachtig net als het flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb laatst het testertje geroken, hij ruikt zo heerlijk! En ik vind hem eigenlijk helemaal niet duur, dus ik ga hem zeker aanschaffen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De flacon is echt prachtig! Ben benieuwd naar de geur! Klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. de flacon vind ik echt geweldig! De geur is helaas niets voor mij, heb hem geroken maar vond hem echt niet lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind het flesje zo sexy! geef mij de bodylotion in zo'n flesje maar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. deze heb ik ook, echt een lekker geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben helemaal verliefd op deze geur! Vind de flacon ook erg mooi & uniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lijkt me heel lekker ruiken! De verpakking is zooo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb hem nog niet geroken, maar het flesje ziet er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen