Khroma Beauty Double Up Eyeshadow Stick Chocolate/Champagne.Met het merk Khroma Beauty, wat het merk is van de Kardashian zusjes, maakte ik kort geleden pas écht kennis. Ik had er al veel goeds over gelezen en ik had de producten op het internet al meerdere keren voorbij zien komen. Totdat mijn moeder mij vertelde over de nieuwe webshop van Mari van de Ven had ik er echter nog nooit iets van geprobeerd, maar na hier een bestelling te hebben geplaatst wist ik dat dit hier snel verandering in zou komen.Al weer een tijdje geleden liet ik jullie al een stel andere producten van Khroma Beauty zien waarvan je hier en hier mijn reviews kunt lezen. Dit was één product voor de ogen en één product voor de lippen, en vandaag heb ik opnieuw een product voor de ogen.

De Krhoma Beauty Double Up Eyeshadow Stick is verkrijgbaar in een aantal varianten. Elke stick bevat twee kleuren, en de combinaties die er zijn zijn als volgt: Fawn/Shimmer, Black/Diamond, Petal/Dewdrop en Chocolate/Champagne. Ik zelf heb hiervan Chocolate/Champagne. Dit zijn naar mijn mening de meest draagbare kleuren voor overdag en tevens heb ik blauwe ogen waarbij ik bruintinten toch we het mooiste vind staan. 

Deze stick vind ik ten eerste erg leuk vormgegeven. De gouden randjes die in vrijwel alle producten van Khroma zitten zijn ook hier weer zichtbaar en tevens zijn de letters goud. Dit product zie ik dan ook gemakkelijk terug in mijn stash door deze gouden details. Ik vind het mooi dat ze het verder erg simpel hebben gehouden met het wit en de doorzichtige doppen. Door deze doorzichtige doppen kun je ook meteen zien welke van de twee kleuren het is. De ronde stick vind ik verder ook erg handig doordat hij erg compact is.

Aan de ene kant van deze stick zit de Chocolate kleur. Dit is een donkerbruine teint met prachtige gouden shimmers die gelukkig op de foto ook aardig zichtbaar zijn geworden. Deze kleur vind ik vooral erg mooi in mijn crease, maar ook op het bewegend ooglid met een lichte kleur in de crease komt deze bruine kleur erg mooi naar voren.En aan de andere kant zit de Champagne kleur. Deze heeft dan ook echt de kleur van champagne en ook hierin zijn de gouden shimmers weer terug te vinden.

Ik vind de kleurtjes erg mooi bij elkaar passen doordat ze beide vrij nude zijn. Tevens komen de shimmers in beide kleuren ook weer naar voren waardoor ze erg mooi in elkaar overlopen. En dan natuurlijk de swatches. Ik heb ze hier aangebracht op de bovenkant van mijn hand zonder er een oogschaduwbasis onder aan te brengen. Links zie je chocolate en rechts zie je champagne. Ook hier zie je de gouden shimmers toch nog wel aardig goed.

Wanneer je de oogschaduws gebruikt op je oogleden raad ik wel aan er een oogschaduwsbasis onderaan te brengen. De sticks zijn in het begin dan ook even wennen omdat ze wanneer je het net aan hebt gebracht nog een beetje nat zijn. Je kunt er wel gewoon mee werken, maar je kunt ze ook prima als basis voor je oogschaduwlook gebruiken want ook hier zijn ze erg mooi voor.

De Khroma Beauty Double Up Eyeshadow Sticks kosten €13,95 en zijn onder andere bij Worldofbeauty te koop. Wat vind jij van deze kleurtjes?

28 opmerkingen

 1. Mooie kleuren! Had ik zelf kunnen kopen! :-) Ken het product niet, ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, gave kleurtjes! Ik hou wel van lekkere shimmers ^^ Chocolate doet z'n naam wel eer aan, prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren. Ziet er erg handig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren! En, wat zijn ze goed gepigmenteerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze had ik ook een keer getest, prachtige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt mooie kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn wel erg mooie mooie kleuren! Kun je vast hele mooie looks mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kende het merk nog niet, dus handige review!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit! Ik ben wel nieuwsgierig naar wat ze op je ogen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De kleuren zijn echt super, en zo mooi gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleuren, vooral die donkere vind ik mooi ! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Moooi!! Wij gaan meteen even een kijkje nemen op de webshop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze te duur, maar de kleuren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. deze kleuren staan iedereen, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vind de kleuren wel erg mooi! Lijkt me alleen nog een beetje een gek idee om met een stick oogschaduw aan te brengen, maar dat maakt het ook juist weer interessanter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De kleurtjes zijn beide heel erg mooi! Ik ga ook zeker eens even rondkijken in de shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat ze al online in NL te koop waren, ik ga zeker even een kijkje nemen.
  XX

  BeantwoordenVerwijderen