Khroma Beauty Eye Fidelity Mascara.Verleden week hebben jullie al een review kunnen lezen over de Khroma Beauty honey stick lipgloss en vandaag is het de beurt aan het tweede product wat ik van Khroma Beauty heb getest. Dit is de Khroma Beauty Eye Fidelity Mascara. Wat ik erg fijn vind aan de verpakking van deze mascara is dat hij afgeseald is en je ook nog eens het borsteltje kan zien. Ondanks dat bij ons in Nederland Khroma Beauty helaas nog niet verkocht word vind ik een dichtgesealde verpakking erg fijn. Zo weet je zeker dat een mascara nog niet geopend en geprobeerd is.

Ik vind de verpakking van de mascara niet alleen praktisch, tevens vind ik hem erg mooi met de rosé gouden details die deze bevat. De verpakking komt ook mooi overheen met de huls van de mascara wat ik persoonlijk altijd een leuk detail vind. Ondanks dat de verpakking om de mascara heen vrijwel altijd word weggegooid vind ik het wel belangrijk dat deze er goed en vooral duidelijk uit ziet, en daar voldoet deze zeker aan.
En dan het belangrijkste, de mascara zelf. De Khroma Beauty Eye Fidelity Mascara heeft een witte huls met daarop in rosé gouden letters de tekst. Tevens staan er onderaan een soort bubbeltjes, die je zoals net ook al genoemd ook terug ziet op de verpakking.

Het borsteltje van deze mascara ziet er in eerste instantie op de foto wat droog uit, maar in gebruik valt dit reuze mee. Het borsteltje heeft zachte haartjes die niet al te ver, maar ook zeker niet te dicht op elkaar staan. Als je goed kijkt zie je ook dat deze aan de uiteindes wat dikker is dan in het midden, en hij loopt aan het uiteinde dan ook een stukje ronder dan aan het einde. Dit vind ik persoonlijk erg fijn werken, aangezien je zo ook bij je binnenste wimpers kan komen. Ondanks dat ik mascara meestal niet ook op mijn onderste wimpers aanbreng is dit kwastje daar wel erg geschikt voor.


En op bovenstaande foto is de mascara te zien nadat ik slechts één reëel laagje heb aangebracht. Deze mascara brengt erg gelijk aan en je krijgt er dan ook zeker geen aan elkaar geplakte wimpers van. Ik heb hierboven verder helemaal niets aan mijn wimpers gedaan, maar wanneer ik ze nog eens krul met een wimperkruller en een tweede laagje aanbreng is het effect nog net even wat mooier.

Een perfecte mascara is lastig te vinden, maar toch komt de Khroma Beauty Eye Fidelity Mascara in de buurt. Dit is in ieder geval een mascara waar ik de afgelopen tijd vaak naar heb gegrepen, en ik ben er dan ook erg blij mee.

Wat ook nog eens een voordeel is, en ik denk dan ook tevens dat dit de reden is dat de bubbels op de verpakking staan, is dat deze mascara waterproof is. En dan niet alleen regenproof, zelfs na het douchen zat mijn mascara er nog perfect op. Tot nu toe is dit dan ook niet alleen mijn favoriete, normale mascara maar ook is dit momenteel mijn favoriete waterproof mascara.

De Khroma Beauty Eye Fidelity Mascara is onder andere te koop bij worldofbeauty voor de prijs van €14,95 en persoonlijk vind ik deze prijs heel erg meevallen. Wat vind jij van deze mascara?


21 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! heb eigenlijk nog niets geprobeerd van dit merk ondanks alle goede verhalen... misschien toch maar eens doen binnenkort ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze mascara ziet er goed uit! Mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prima mascara idd! Vind Kardashian Beauty zo een leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vind het effect best mooi als ik eerlijk mag zijn, had het niet verwacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem er heel mooi uitzien zeg! Dat effect is goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er uit als een prima mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook altijd een plus punt als het zo is verpakt, weet je inderdaad zeker dat hij nog niet geopend is. Goede review, maar ik houd het bij me Max Factor Clumb Defy :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi resultaat. De verpakking ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat de mascara een heel mooi effect geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem er wel erg goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me echt een goede mascara, wil hem ook graag nog proberen!

  BeantwoordenVerwijderen