Khroma Beauty Honey Stick Lip Gloss Wildflower Honey.De Kardashian zussen kennen we natuurlijk allemaal en ik denk dat ook hun merk Khroma Beauty onder de meeste mensen wel bekend is. En als dat nog niet zo is wil ik de komende tijd een aantal prachtige producten van dit merk met jullie delen. Ik kreeg dan ook een leuk pakketje binnen met daarin een stel ontzettend mooie producten waar ik ontzettend blij mee ben.


Een van de prachtige producten die ik binnen kreeg was deze Khroma Beauty Honey Stick Lip Gloss in de kleur Wildflower Honey. De afgelopen tijd heb ik de lipstick natural beauty van Essence veel gebruikt, wat een prachtige ''Nude lips but better'' kleur is, maar dit is vrij matte lipstick. Toen ik deze ''Nude lips but better'' lipgloss zag met een prachtige glanzende finish was ik verkocht.

De huls van deze lipgloss is vrij lang en tevens dun, waardoor de gloss makkelijk is aan te brengen. Ik vind persoonlijk het kwastje van een lipgloss dan ook wat fijner aanbrengen dan een lipstick aangezien het lipgloss kwastje meestal wat langer is.  Dit kwastje heeft verder geen bijzonderheden, het is een normaal lipgloss kwastje wat ik fijn vind werken. 

En dan de geur van deze lipgloss. De naam zegt het eigenlijk al, maar mocht het nog niet in je zijn opgekomen: deze lipgloss ruikt naar honing. Ik ben normaal helemaal niet zo'n fan van overheersende geuren voor op mijn lippen maar deze vind ik toch wel erg lekker. Je moet er wel van houden en het kan in eerste instant ietwat wennen zijn, maar na een korte periode was dat bij mij over en bleef ik me maar verbazen over de heerlijke geur.Zoals op bovenstaande foto zichtbaar is geeft de lipgloss aardig wat pigment af en is het echt een ontzettend mooie ''Nude lips but better'' kleur. De laatste tijd draag ik dan ook nagenoeg iedere dag oogschaduw en dan vind ik het mooi om mijn lippen niet ook nog weer extra aandacht te geven door een felle lipkleur. Ik grijp dan liever naar een nude kleurtje, en ik weet dan ook zeker dat dat deze lipgloss de komende tijd gaat zijn.


En ook op mijn lippen ziet het kleurtje er naar mijn mening erg mooi op. Hij is niet te overheersend maar toch wel redelijk aanwezig. Het fijne aan deze lipgloss is dat hij niet plakt en wanneer je zin hebt om wat te drinken hoef je ook niet bang te zijn dat je lipgloss er meteen afgaat want dat is niet het geval. Een flinke maaltijd naar binnen werken gaat natuurlijk niet lukken zonder dat je lipgloss er af gaat, maar dat is natuurlijk logisch. 

Ik heb dit product en mijn andere producten van Khroma Beauty van de nieuwe webshop van Mari van de Ven. Een hele leuke webshop en ik ben dan ook blij dat ze hier Khroma verkopen, aangezien de service erg fijn was en ik de producten al snel in huis had.

De Khroma Beauty Honey Stick Lip Glosses kosten €13,95 per stuk. Wat vind jij van deze kleur?


25 opmerkingen

 1. wat staat dit kleurtje je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij mocht van mij wel iets meer kleur geven aan je lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er heel goed uit. Ik vind het alleen jammer dat alle lipglossjes en lipsticks van Kardashian Beauty naar honig ruiken, vind ik zelf niet zo lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtje! Ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een heel erg mooi kleurtje, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd naar de producten van Khroma. Fijne review. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er goed uit. Ben dol op dit soort kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit vind het alleen wel duur voor een lipgloss xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I think the colour is pretty but for my taste it would be too sheer. I think it's also quite expensive!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm, mocht wel iets meer pigment hebben ..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me een fijne lipgloss en ook de kleur vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie zachte kleur, zelf moest ik wel ontzettend wennen aan de honinggeur, wat is die intens zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Ik vind hem echt heel mooi! Hij staat echt mooi natural op je lippen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw dat is echt een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben niet zo'n gloss fan. Van mij mag er zeker wat meer pigment in zitten. Voor mensen die er wel van houden lijkt hij me fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind hem heel mooi! De webshop ga ik ook eens bekijken, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lijkt me een prachtige nude tint!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. mooi nude kleurtje en vooral fijn dat het niet plakt

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh mooie gloss! Moet dringend ook nog eens iets van hun collectie bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen